AKTUELNO

Bebica se posvađao sa Milicom!

Dijana Durlević je rpišla voditelju i požalila se što je dobila etiketu lopova, pa se sukobila sa Ivanom Marinkovićem.

Ko je ukrao Marinin sat? - pitao je Milan
Ja i vratiću ti u junu - rekao je Ivan.
Ne može tako. Niko od mene neće napraviti lopova i oboriti psihički, a ja sam se sa Marinom dogovorila da ako joj se ne nađe sat, da ću joj kupiti ili isplatiti - vikala je Dijana

Foto: TV Pink Printscreen

Milan Milošević otkrio je zadrugarima da je Aleksandra Nikolić treća najpodmuklija osoba u zadruzi, pa je Miljan Vračević prokomentarisao to.

Ljudi vide drugačije. Ono što sam ja imao sa njom je bilo da bi oprali. Ona me nije razumela pa je rekla najgnusnije laže i neistine i ja sam pokušao to da joj objasnim. Pomislio sam da joj je neko to rekao, pa sam rekao za neke ljude nešto. Naša Zadrugovizija je bila tako spontana, a ispalo je da sam insistirao na tome. Ona je rekla one toliko strašne stvari, da sam joj bio lažan priatelj, da sam je gledao čudno... - rekao je Miljan.
Dejan anpolju pravi haos oko Aleksandrinog i Milicinog prijateljstva - rekao je MIlan
Ja sam neke stvari video, a da li njih dve hoće ili neće da kažu to je njihovo. Danas sam razmišljao. Deca te ovde naduvaju, Neca vodi glavnu reč za stolom, pa te napuši. Da ja tu ulazim ko je kome prijatelj, ko nije, neka vreme pokaže. Znam šta znam, i nemam želju a ih niti pokrivam niti kanalim. Ne želim, videću ako je napolju neko nešto rekao, videću se oči u oči sa njima. Nemam nameru da se svetim, ja u afektu kažem svašta. Nisu iskrene, ali šta ja sa decom da se ganjam - rekao je Miljan.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je rekao da Marko i ja imamo zadatak a uzmemo kovčeg sa hranom i da krijemo od Aleksandre, e toliko je sve što je rekao tačno - rekla je Milica.
Rekao si da je sanduk šetajući i da će se vratiit - rekao je Ivan.
Je l' mene neko hrani i oblači? - pitao je Bebica nakon Miličinih optužbi
Niko te ne oblači. Istina je da nisu drugarice, znam šta sve Milica priča o Aleksandri. Istina je da joj nije drugarica niti će ikada biti. Tebi Aleksandra ili odgovara da si naivna i glupa ili se praviš - rekla je Miksi.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se ja konkretno odlučila za nju, ali ima podmukle postupke, posebno ona čokoladica. NJih dve su se zajedno ukopale onim izlaganjem. Jako podmuklo je bilo da se nametne Miljanu da je zaljubljen u nju, ali nije dao povoda. Svi znamo šta je Janjuš napravio sa mnom - rekla je Maja.
Kad sam rekao da mu ne kupuje pivo, mislio sam dobronamerno, a ispalo ej kako je ispalo - rekao je Miljan.
Tebi smeta što se ja družim sa Ivanom - rekla je Aleks.
Samo to pivo koje je bilo kupljeno da bi Bilal mene ispolivao je isto tako podmukao. Ne želim da laprdam čisto da bih pričala u etar. Postojala je tu enka podloga, ne mislim da joj se svideo, ali da je htela da kupi mir ili da ga navede da napada mene jer je verbalno jak i istakao se. Sinoć sam išla da probudim Anu Spasojević ona je mislila da je pretres - smejala se Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.