AKTUELNO

Šok!

Zola je otvorio dušu u "Šiša baru" kod Darka Tanasijevića i otkrio kako će postupiti ako je Kristina Ina Rajzinger zapravo trudna, pa se dotakao Miljane Kulić i Bebice.

Svašta mi se izdešavalo, ništa nije ona moja sprdnja nego ozbiljno. Ozbiljne životne priče - rekao je Zola.
Tata treba da častiš, nije u redu radost da se krije. Ina je izrazila sumnju da je trudna - rekao je Darko.
Sinoć sam bio zbunjen i nervozan, izvinjavam se svima, a i prelepoj novinarki Milici Krasić, ali naravno da ću da budem uz nju ako jeste, ali te treba da dobije, te ne treba, pa krizni štab, Zorica jedno, Palčica drugo - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Kolike su šanse da je stvarno zatrudnela? - pitao je Darko
Što se mene tiče, sto posto. Desilo se, nisam vodio računa. Lud sam, ali ništa neću pomoći sa tim ako to sebi svaki dan govorim. Problem mi je ako neko od nas napusti zadrugu, a verovatno ću ja ostati. Ja pojma nemam ako ona ode, onda mi je još veća zabuna u glavi, totalno sam u haosu. Ona je rekla da hoće da zadrži dete, koju god odluku da donese, ja je podržavam. Rekao sam joj da ništa sa njom neću napraviti ako izađem za njom, rekao sam joj da mi šalje informacije kako god zna, samo ne balone - rekao je Zola.
Šta bi ti voleo? - ptiao je Darko
Voleo bih da nije. Ovo se samo meni može desiti, ja nju ni ne poznajem. Za imena sam iz sprdnje rekao kad sam saznao od Palčice da je dobila i onda sam se sprdao sa svim tim, a onda od Ivana saznajem da je ona ozbiljan am,nipulator. Ina je pitala Palčicu kako zna da je dobila, da li je gledala. nemam pojma... Šta god da odluči ja sam tu, ali sa njom neću ništa - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko je ta situacija povredila Miljanu i da li je zbog toga odlučila da se preokrene? - pitao je Darko
Sigurno je uticalo, ali nije ključna stvar jer da jeste, ona en bi išla sa mnom da istražuje sinoć. Ušao je Bebica i kao što sam i očekicao.Ne verujem da je pravila šou sa mnom, nego ju je spucala realnost. Ništa se hvala Bogu nije desilo, a i da jeste on bi joj oprostio. I aj sam u mnogim situacijama pogazio i sebe i karakter, ali on definitivno... Ja i kad bih oprostio to ja bih vratio sto puta više. Ona vidi da sa mnom kako god da se odvija situacija, tu nema, dolaziće do svega jer ja nemam živce kao ranije da trpim njeno ponašanje. nemam snage za to. Ako se ona igra sa mnom, i ja ču sa njom, a ako se ja igram sa njom ona zna šta sledi. Neka me ne diraju, neću ni ja njih - rekao je Zola.
Je l' si primetio da te Miljana gleda danas jer Bebica jeste - pitao je Darko
Nisam stvarno, ali eto on jeste. Najbitnija mi je trenutno situacija sa Inom, ne znam šta da radim kunem ti se. Sve se desilo spontano, ništa nisam planirao. Nisam očekivao da će tako lako da me primi u krevet - rekao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. M.