AKTUELNO

Cevta iskreno rekla Urošu šta misli o njemu!

Uroš Ćertić je napravio totalnu pobunu tokom podele budžeta, Lepi Mića je skočio na sto kad se spomenulo njegovo ukradeno povrće.

Foto: TV Pink Printscreen

Sledeći veliki budžet za Zlatibor, Užice. Novi učesnik, ja volim tu regiju. Tamo imam drage ljude. Treći dan za redom treniraš, drago mi je. Savetovao sam te da trenitaš jer će te prozivati. Pozitivna si i sviđaš se mnogim muškarcima - rekao je Uroš.
Veliki budžet Cveti. Ima dobra izlaganja, nervira me nekim izlaganjima i kad vidi da sam se osamio, nekad mi prija što je tu, jer neke zemlje koje smo mi prošli, i filmovi i serije koje smo gledali oni ne znaju da postoje. Njima je bitno da se poljube pred spavanje. Retka osoba sa kojom mogu da odlutam, i koja ne živi rijaliti. Ima par ljudi sa kojima jedva čekam da sednem - rekao je Ćertić.

Foto: TV Pink Printscreen

Zahvaljujem se na velikom budžetu. Ti si osoba sa kojom da se napolju upoznam, verovatno bih sedela, slažemo se po 300 stvari. Gotivim te i smejem se na tvoje fore, ali ne bih bila prisebna kad bih rekla da neke stvari radiš i metode koje koristiš su okej. Ne mogu da kažem da je okej da neko sinoć sahrani tvoje dete, ali ne mogu ni da podržim da spominješ tuđe mame. Ne slažem se samo sa tim. Znam da si palnski uzimao određene stvari da bi bilo zavrzlama, ali je to jedino što čovek (Mića) ima da jede. Nije okej da mu baciš povrće, kao ni Jovani što uzimaš stvari - rekla je Cveta.
Pozdrav za Moku. Drago mi je da si zamenio karijeru za ovu. Voleo bih da uđeš ponovo, da zaređaš dve, tri sezone. Da se nešto obrće. Drago mi je da si potvrdio nekome napolju prihvaćenom izolacijom. Bio si najbitniji tih 7 dana, i ostaćeš. Od mene ćeš i ovde i napolju imati veliki budžet - rekao je Uroš Zvezdanu.
Pseto jedno, je*aću te - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: M. M.