AKTUELNO

Promenio ploču!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević postavio je naredno pitanje Milici Veslinović.

Da li si svesna da Marko nije za tebe, on je najveći ženskaroš! Jedini dečko koji priliči tebi je Adam Đogani - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne osporavam ničije kvalitte, ali on je zauzet muškarac - pričala je ona.
Zauzet ili ti se ne sviđa? - pitao je Miki.
Ne želim da budem arogantna. Što se tiče Adama on je jako dobar momak, lai ne gledam ga na način da bih mogla da budem sa njom. Ja sam rekla koji je jedini muškarac, neću da se ponavljam - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su bili u raskidu, družili smo se, oseti se neka energija sa Adamove strane prema Milici. Sad se pomirio sa Tamarom, više ne gleda Milicu, ne ispijaju kafe, a kad su bili u raskidu on je pričao sve najbolje. Kad smo tek ušli ovde, kad se nisu pomirili on je nekako izvojio Milicu i rekao da nijedna devojka ovde ne može da joj paraira - otkrila je Aleks.
Nikad nemam problem da kažem kad mi se neka devojka svidi. Gledam je kao sestru, neka bude tako, nekako je njanjava bebica. Nikad nisam imao emociju prema njoj - rekao je Adam.
Zaboravila sam da dodam, kad su raskinuli, on je nekako šaputao da je Milica napravila grešku kad je ušla u priču sa Markom, nekako je to upakovao. Kao da je pogrešila što je otišla kod Marka, a ne kod tebe - nastavila je Nikolićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Bila je situacija kad smo pili kafu i on je mene pitao koji je moj omiljeni slatkiš i da bi on meni kupio celu prodavnicu slatkiša - otkrila je Milica.
To je bio prvi dan - pravdao se Adam.
Ja ne sumnjam u njega, to je to . Mene ne zanima - odbrusila je DJ Tamaris.
Nema potrebe da se kompleksiraš, odmah taj arogantan stav. Dok ste bili u vezi nisam primetila da imaš nameru, ti si čist kao sunce. Nema potrebe da se ponaša arogantno prema meni, jer smo pre pola sata bile okej - nastavila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ispred paba si pričala kao da ćete da budete zajedno: "Jao moj Adam". Nemoj više da lažeš. Tebi prija pažnjha jer znaš da si mu simpatična, ne foliraj se - odbrusila je Cveta.
Mene ne ineteresuje druga pažnja po kući - urlala je Milica.
Šta je loše da te neko obasipa pažnjom? Svakoj ženi prija pažnja - dodala je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.