AKTUELNO

Glumica je nekada koristila kozmetičke stvari tog tipa, ali je jedan događaj u njenom životu sve promenio!

Glumica Šeron Stoun je nedavno priznala u jednom intervjuu da je mlađi muškarac, sa kojim se viđala, izgubio interesovanje za nju kada mu je rekla da ne koristi botoks.

Šeron, koja danas ima 64 godine, je bila iznenađena pitanjem, ali mu je odgovorila na svoj način.

Verovatno bi bilo dobro i za moj i za tvoj ego kad bih koristila - rekla je Šeron svom udvaraču, te su prestali više da se viđaju:

Foto: Printscreen YouTube/ CBS Sunday Morning

Videla sam ga još jednom nakon toga, ali nije bio zainteresovan da nastavimo da se viđamo. Ako neko ne vidi dalje od toga, onda slobodno može da ode.

Šeron je priznala da je u prošlosti probala botoks i tretmane podmlađivanja kože, pre nego što je bila prisiljena da dobije "bolnu" količinu botoksa u lice nakon moždanog udara 2001. godine.

Bilo je perioda na vrhuncu slave kada sam koristila botoks, filere i slično, a onda sam imala moždani udar i devet dana krvarenja u mozgu. Nakon toga sam morala da primim 300 injekcija botoksa i filera da mi se jedna strana lica ponovo podigne - priznala je glumica.

Foto: Printscreen YouTube/ CBS Sunday Morning

Ona je naglasila da joj je to iskustvo promenilo pogled na slične kozmetičke procedure.

Imam osećaj da je ovo najuzbudljivije i najkreativnije razdoblje u mom životu. Osećam se stvarno srećno. Nikada nisam bila ovoliko radosna u životu - zaključila je glumica.

Autor: M.M.