AKTUELNO

Odmah želeo da reši ovo!

Tokom pauze za reklame u emisiji "Pitanja novinara", Zvezdan Slavnić je seo da porazgovara sa Zoricom Marković o nesporazumu koji se desio. Naime, on je pevačici zamerio što je pokrenula priču da mu se dopada neka zadrugarka.

Što forsiraš ovo? Ne znaš da ja imam najveću ljubav na svetu, ne bih je prevario nikad na svetu. Ona mi je najveći drug, sve, čekala me je 4 godine, čuvala mi je majku bolesnu - zamerio je Zvezdan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ti se izvinjavam, nismo imali priliku da pričamo. Nismo pričali o statusu, nikad mi u životu ne bi palo na pamet da kažem nešto. Mi smo se samo šalili - dodala je Zorica.
Nije mene povredilo tvoje pitanje, Miljana me je isto pitala čudnovato, ti i Matora, znači da si nekom rekla - nastavio je Slavnić.
Nisam rekla ništa, a vidim ćutiš - dodala je pevačica.
Ja sam imao puno prijatelja, uvek sam se davao. Ona je stvarno neka osoba koja bila uz mene apsolutno za sve, prava lavica, koaj bi u pola noći došla, otvorenog srca, u pola noći da je zoveš, u pola noći dođe. Znaš kakva je... - pričao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad se to dešavalo, ja sam bila u šoku. Mene Matora pita što sam se smejala, misleći da sam se smejala njima dvema, znajući da ste ti i Matora dobri, ja rekoh smejem se, smešno mi je. Nisam baš rekla kako je bila, rekla sam da smo gledali sve devojke i da je stvarno elegantna, samo sam to rekla da smo mi komentarisali, a ne da si ti rekao. Ne znam odakle ovo - rekla je Zorica.
Ona mene ne zanima što se toga tiče. Ti si legenda živa, ali trebalo je da ja dođem da ti kažem to. Ja ih ne gledam tim očima. Da sam sam, odavno bih prišao - dodao je Slavnić.
Ovo je nesporazum. Prvo, nije to moj način. To je bila samo mala šala. - pravdala se pevačica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.