AKTUELNO

Pokušao da se opravda!

U toku je emisija "Narod pita", a voditeljka Ivana Šopić ugostila je Stefana Karića i Marka Đedovića.

Nakon odgledanog priloga u kom je bila prikazana kompilacija zadatka Janjuša i Stefana kada su morali da budu obučeni u "mače" i "pače" i da se ne odvajaju od Nenada Aleksića Ša, Ivana je dala reč Stefanu.

Žao mi je što je bilo ovakvih trenutaka malo. Mateja i ja smo imali foru sa novim zadrugarima, da mogu da naručuju hranu na kapiji, pa smo mi bili kao reporteri. Generalno su zadrugarima trebale ideje, falilo je toga - rekao je Karić.
Ma da, ja sam za Rešićku tražio poziv, a oni traže mrtve kokoške da jedu u četvoro - rekao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Pita tviteraš: "Je l' tačno da ste raskinuli, zato što te je ona gledala sa visine" - pročitala je Ivana tvit.
Bilo je situacija kada me je posmatrala sa visine - rekao je Karić kroz smeh.

Ivana je potom uključila narednog gledaoca.

Vera iz Uba je kraj telefona. Imam pitanje za Stefana. Nisam ničiji fan, ali simpatišem tebe i Jovanu. Nećete večeras da priznate za Dalilu, koja je koristila svaki momenat da sedne pored Vas. Nikada niste priznali kakve cedulje i aviončiće vam je slala Dalila preko Marijane - pitala je gledateljka.
Prvi put čujem - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Kakav je tvoj razgovor sa Sanjom bio? Zamisli da je Jovana tako sa nekim razgovarala i zašto večeras samo Jovana, pa Jovana. Sve je Jovana kriva. I Vama i Đedoviću. Žao mi je što niste 50 odsto kao Osman. Da li veruješ da sam toliko suza prolila zbog tebe i Jovane, nego ne znam šta. Da li ste sigurni da je bila u tom baru? - rekla je gledateljka.
Da, rekla mi je. Nisam siguran zbog dečka, ali nisam ja nju krivio i nije too razlog raskida. Ja sam rekao da sam ja kriv i da sam smrad - rekao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Poznajem i Osmana i Kristinu i Lidiju, jednog dana ću vam reći ko sam... - rekla je Vera.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.