AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Narod pita". Voditelj Darko Tanasijević večeras je ugosio Deniz Dejm i Lazara Čolića Zolu. Usledilo se je novo telefosnko uključenje, javila se Goca iz Požege.

Mene interesuje šta je sa Tedijem? - pitala je gledateljka.
Po mojim poslednjim saznanjima Tedi je u Gornjem Šeku. Dalila je kupila hranu, aksesoare, prvi susret će da se desi večeras, možda se i desio. Tedi je na sigurnom. sledeći put kontaktirajte Tedijevu PR službu - govorio je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, Ana je sinoć bila gost, rekao si na "Pitanjima novinara" da se ona bavila prostitucijom, a posle si rekao da se šališ. Imao si sreću, pa te nije tužila. Da li ćeš priču koju si rekao novinarima i da ponoviš večeras? - pitala je gledateljka.
Nisam ja pričao da se ona bavila, ni da sam ja lagao. Pričao sam da sam čuo od jednog čoveka da je ona pozvana iz tog razloga. To je jedina priča, ona nema argument da me tuži - dodao je Zola.
Kao što sam rekla čuo je, čula sam i ja svašta - pričitao je Darko poruku koju je dobio od Ane Spasojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Čuo sam da je ana rekla da neće da me tuži, a ona i ja se rastali u eksta odnosima. Pričala je i ona stvari koje nisu 100% istina. Ana je napumpala priču da sam ja proživeo haos od Miljaninih fanova, pa sam rekao priču koju sam čuo u gradu - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.