AKTUELNO

Drama!

Nakon pauze za reklame, voditeljka Ivana Šopić je u emisiji "Narod pita" pročitala još nekoliko pitanja sa Tvitera.

- Pozdrav za Milicu koja je mastermajnd za Mensura. Kako si mogla da se zaljubiš u njega i trpiš lečenje kompleksa preko tebe? Jadna ta koja završi sa njim

Da, ja sam bila zaljubljena, Partner ti je ili lekcija ili ljubav. On je meni, kao i ja njemu, lekcija. Neću ga pljuvati, neću se ograđivati, šta bih rekla... Nisam uvidela da leči komplekse preko mene... Ja ne znam šta sam uradila, da su njegovi (podrška) toliko protiv mene. Takve izmišljotine, gore nego u Zadruzi - rekla je Milica.

Foto: RED/ PINK.RS/P.RADOSAVLJEVIĆ

- Zašto nisi dozvolila majci da uđe u kuću?

Pričala sam sa strane, istrčala sam, imali smo malo vremena, gledala sam je pitam, da mi kaže sve. Nisam imala nikakvu nameru drugu. To je istina - rekla je Veselinovićeva.
Pokušavaš da nešto prikriješ, a nema potrebe. Ispada tako, da si htela da sprečiš majku da ne kaže ono što misli - dodao je Mića.
Ne, ja sam rekla kako jeste, želela sam da je vidim, da je čujem - dodala je Milica.

- Mićo, da li je istina da ganjaš komšije van "Zadruge" i teraš ih da igraju "Igru istine"?

Ja imam divne komšije, svima kažem: "Dobar dan". Najbolji komšiluk je kad vidiš komšiju i kažeš mu dobar dan, ako nekome treba, nađeš mu se. A druženje sa komšijama svaki dan dovodi do problema - istakao je pevač.

Foto: Pink.rs, Facebook.com//Aleksandar Golubovic

Milice, da li si gledala i čitala Golubove intervjue? - pitala je Ivana.
Nisam imala snage da gledam, nisam htela njega da gledam i slušam takve stvari, da on priča o meni. Morala sam da ga tužim. Poslala sam, sve je to u tužilaštvu. To je moja prva ljubav. Njegova majka mi je pisala, u predobrim smo odnosima. Jako je ružno i katastrofalno šta je radio, pisao je čestitku na RED TV-u, mogao je da odbije. Koliko god da mi je drag, ja sam sad u javnosti i u medijima, ne želim da bude takva slika. Bljuvotine koje nisu tačne ne želim. Ima težinu jer je rekao bivši dečko, ali ne. Mina je svašta pričala da je Mensur radio posle "Zadruge"... Ja nisam takva. Sve se videlo, naše svađe, moji nasrtaji na njega, sve se videlo. Ja sam njemu bila lojalna tamo, nisam imala komunikaciju sa ljudima sa kojima nije dobar, kad neko muško uđe u pušionicu, ja izađem - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

A zbog čega ste se svađali? - pitao je Mića.
Zbog spoljnog sveta, uticali su navodi iz spoljnog sveta - dodala je Milica.
I kada je došlo do toga da su neki navodi tačni, on je i tada branio tebe. Nikada ti nije verovao, samo nije želeo da bude nešto što smo mi mislili. Štiti nekoga u koga ne veruje, ali je protiv svih. A govorio je da nikoga tako nije voleo - dodao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Gde je ta ljubav, na primorju... - dodala je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.