AKTUELNO

Nije mogao više da ćuti!

Stefan Karić bio je naredni sagovornik voditelja Darka Tanasijevića u novom delu Zadruge. On je na samom početku progovoro o Milici Veselinović i lošem mišljenju koje ona gaji o njemu.

Rauzmem, ja sma mislio na svog druga i prijatelja, kome je veza loše donela. On je totalno izgubljen i mislim da mu treba oporavak. Logično je da ima loše mišljenje o meni, čuo sam da me vređa i da govori da sam tatin sin. Ja da se raspravlja sa detetom koje jede sline i p*ši sopstveni prst, ne želim. Dosta sam ja sebe ovde spustio, ali ne želim da se raspravljam i svađam - pričao je Stefan.
Je l' ti je čudno što je Mensur sinoć insistirao da Milica otvoreno kaže šta misli o tebi? - upitao je Darko Tanasijević.
Jeste, začudilo me je. Posle smo razgovarali i skapirao sam da je on njoj hteo da da šansu da ona može da kaže, pa da se umeša, jer se prošli put nije umešao. Smatram da je dodao i svoje mišljenje kad je pričao šta je ona pričala o meni. Ja sam njega ugostio, kad je otišao kući mi se nismo videli nijednom. Po mom izlasku iz ćetvrte sezone videli smo se na moru. Ja ne mogu da predstavim da je to ne znam koliko prijateljstvo. Tu ima poštovanja, ali ja ne mogu da poredim njega sa životnim prijateljima. Ukazivao sam mu na greške i greške njegove devojke, on me nije poslušao - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Koliko ga boli svaka pohvala koju si ti dobio? On je kivan što je loš i misli da se ceo svet urotio protiv njega. Pomenuo je anete, kako je on negativno okarakterisan, a ti pozitivno - dodao je Darko Tanasijević.
Ja ne verujem da je njega to povredilo. Mislim da ga je pogodilo što je on bio loš. Ja sam se totalno začudio i pitao da li on onda smatra za mene da je sve kontra... Previše filmova pravi u glavi i ima previše teorija. On se Milici izvinjava, ne zna na koju će stranu. On traži od nje da ga hvali i da mu puni ego. On ima teroiju i kad ga neko pohvali. On je totalno zatvoren. Napolju je druželjubiv, ali gleda šta ko kaže i na koji način mu se neko obrati - pričao je Stefan.
Dejan kaže da je Mensur pokazao sujetu kad je plasman na Karaokama, jer nije želeo da podeli sa njim prvo mesto i podeli nagradu - rekao je voditelj.
Da, ni to meni nije bilo jasno. Da li je to sujeta ili je bio nervozan, ne znam. On misli da je dobio to čisto da se malo smiri. On je u nekoj teoriji, kao i za slike kod male Milice. Da li je moguće da nije imao potrebu da se izvini svim ljudima koje je vređao i ponižavao, jer su ti ljudi bili u pravu? Trebao je da joj kaže: "Doviđenja, lagala si me". On kao da ima potrebu da se dokazuje i da pokaže koliko ima ljubav prema nekome. Stalno misli da se njegova ljubav degradira i omalovažava. Vraća se na pitanja za balone i da li je moguće da neko misli da je nju ostavio zbog balona. On to mora da reši čim izađe ili će mlad da skrene - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.