AKTUELNO

Skandal!

U toku je emisija "Pitanja novinara", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je pitanje postavio Marijani Zonjić:

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde se pojedini szadrugari njemu uvlače u dupe. Ja nemam ništa protiv njge,a ne znaima me. Nisam trebala da potenciram ali ja samo pričam istinu i ono što sam videla. Darko, smara me ova priča. Ne zanima me, to je bio period kada mi je bila slava, nisam nikada plakala zbog njega - rekla je Marijana.
Neka kaže da li je istina da je pričala da joj se sviđa Dejan! - vikao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je dobra sa Dalilom samo da bi bila blizu Filipa. Kada je Filip raskinuo sa Dalilom, Marijana je prva išla da se šeta, bojkotovala je sve. Hoće da posvađa mene i Aleks. To su spletke gde je Marko rekao da je ona jako loša i osvetoljubiva. Aleks je rekla da sumnja da sam gledao u Dalilu, a Marijana je rekla da sam ja skinuo naočare i da sam gledao u Dalilu - dodao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dejana je optužila rođena devojka da gleda Dalilu a sada krivimo Marijanu što je rekla to isto. marijana je nebitan lik ovde u rijalitiju. Njena reč nema težinu, ima samo ako je u nečijoj blizini - rekao je Miki.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam samo htela da dematujem te stvari. Ja samo hoću da kažem da on gleda u nju a ne ona u njega - rekla je Marijana.
U koliko sam te shvatio, ti si to rekla kada je on nju optužio, ti si htela da dematuješ - rekao je Dejan.
Da, tako je - potvrđuje ona.
Ja njinh nikada nisam komentarisala i isapda da sam ja ljubomorna i sujetna, nikada ih nisam komentarisala. Ja sam samo htela da da dam primer i da kažem da ne gleda ona u nju - rekla je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Marijana je pored Dalile jer se sve snima. Najvećiu teret mi stavlja na leđa jer sumnja, zato sam raskinuo sa Aleks. Kamera bi snimila to, da je bilo, ako ćemo iskreno - rekao je Dejan.
Ljudi kažu da se nekada gledaju, nekada ne. Možeš da vdiiš, nego nekada kažete da krijete, nekada ne - rekoa je Marko Đedović.
Dalila je jedva dočekala da je neko bran. To su stvati koje su kvarne - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.