AKTUELNO

Au!

U nastavku porodičnog sastanka, Anđelo Rankivić i Filip Car su ušli u sukob zbog Dalile Dragojević:

Foto: TV Pink Printscreen

Prenaglio sam kada sam rekao da sam se zaljubio - rekao je Anđelo.
Njemu se svidela Dalila ali se nije zaljubio u nju - rekao je Karić.
Došao sam ovde da analiziram sve i imao sam svoje okruženje koje mi je prijalo. Ja sam sam pogazio svoje stavove i principe i osećam se loše. Ja ne mogu sebi da dozvolim u 29 godina i da nešto o čemu sam pričao da neću, uradim - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Dozvolio si da ti se desi situacija sa MC Aleks opet? - upitao je Filip.
Ja sam rekao da sam pogrešio samo što u startu nisam uradio neke stavri. Ja sam neko ko se kaje za stari koje sam uradio. Možda ti možeš tako da ideš i da teraš dalje, ali ja ne. Sa Janjušem si ugrozio ali te je boleo ku*ac - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, Janjuša je boleo ku*Ac i ja sam imao isti bol kada sam to radio njemu - rekao je Car.
Ja sam osedio kada sam to radio. Ti možeš da uradiš neke stvari ali ja ne mogu sebi da oprostim i ne mogu da verujem da sam to sebi dozvolio - rakao je Anđelo.
Lakše bih prihvatio da je ona bila zaljubljena u Anđela - rekao je Car.
Anđelo uopšte nije bio problem, to je bila samo fora. Kada sam ja rekla Marku da ova kompletna priča koja se bazirala, on je celu priču pričao kako on planira da završi odnos i nije mogao to da prežvaće - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ićiću sa bilo kim, samo da idem dalje - dodaje Car.
Da li vi smatrate da postoji žena koja može da izdrži ovog čoveka? - upitala je Dalila i dodala:
Mene ovo ne zanima više. On meni kaže da vidi iskrena emocije posle je*anja koje je imao. Neka sam te ostavila i radi šta hoćeš, ne zanima me više - rekla je Dalila.
Ja sam rekao Mići da sam ja sa njom prekidao odnos i pre Anđela. Taj odnos nije dobar. Nije noralno to što mi je prešla preko nekih stavri. Ja mislim da je ona mene gurnula u neke sitaucije - rekao je Car.
Meni je pun ku*ac tebe. Ja njega više ne želim da sretnem. Voditi borbu sa ovim čovekom, da se ja znojm, da skačem, da vrištim. Ovaj čovek zna sve - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.