AKTUELNO

Šok!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", koju vodi voditeljka Ana Radulović. Novinar Darko Tanasijević je podigao Dejana Dragojevića, pa odmah zatim i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si svojom odlukom bio udaljen od njih, da li nekada pomisliš: Bože, zarad koga sam ja svoje najmilije stavio u drugi plan? - upitao je Darko.
Kada pogledam sada, da li je bilo potrebe da izbubim osećaj za najmilije. Sve se izdešavalo ovako, kako ti život sastavi kockice, sam ne bi mogao. To je ono čemu težim i ono što bi me dočekalo raširenih ruku. Sve ono što se meni desilo, a nemajući kontakt, mislim da im je to teško palo. Jedva čekaju da dođem i ja da ih vidim - rekao je Dejan Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Slušao si ovaj moj razgorov sa Dalilom i Dejanom, koji je tvoj opšti utisak? - upitao je Darko.
Bile su poduže uspomene ali smo im malo dali na važnosti. Ja sam težio das e uvek ovako priča, kao što Dalila priča. Ja sam nekih stavri, kojih ona nije svesna, itekako bio svetstan. Uvek su nekako moje i njene svađe dešavale zbog toga, kakav je njen pristup prema Dejanu. Ja volim što je uvek ona ostala pri istom, da joj je u tom braku bilo lepo i da je ispoštovana uvek bila. Uvek je ostala pri istom, da je taj brak začet iz ljubavi. Zano sam da će ona izaivati revolt, i kada po zlu. Često sam tražio da ispoštuje tu situaciju. Kada više nemaš emociju i strast prema nekome, to te vrlo guši. Sabija te u ćošak. Shvatam da je ona bila izluđena ali je trebala da me sasluša. ja en želimd a se to tako desi jer smo mi negativci koji trebaju da spuste glavu. Baš zato što imamo uspomene, ja znam kavi smo i mi i gde smo - izneo je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: S. A.