AKTUELNO

Šok!

Podela budžeta i dalje traje, Mateja Matijević, vođa za ovu nedelju, nastavio je sa raspodelom novca, a na red je došao i Filip Car, sa kojim je zadrugar nedavno imao skandaloznu svađu na ivici okršaja.

Foto: TV Pink Printscreen

Zola, moram srednji, ne mogu mali - izjavio je Mateja.
Očekivao sam srednji, ali se ne bi naljutio da si mi dao mali - rekao je Zola.
Nalože te ljudi nekada da govoriš neke stvari... Kada sam govorio loše o tebi, mislio sam da nisi normalan, možda sam te i uvredio i žao mi je. Baš te gotivim, meni si zanimljiv i interesantan, top si mi, odličan mi je i taj tvoj nemački. Ovaj odnos sa Nevenom mi je simpatičan, nemoj više da dozvoliš da se pi*aš sam po sebi. Dozvolio si sebi neke gluposti, ali dobro, idemo dalje - rekao je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da si shvatio da nisi ispao korektan prema meni. Dalili sam rekao da sam hteo da ti napakostim tako što sam joj govorio sve i svašta. Na taj način sam hteo da ti uzvratim sve, jer smo napolju bili dobri i bilo je glupo to što radiš. Doveo si me u situaciju da se svađamo oko gluposti, ona kakva god da je, pored mene je, ne mogu da ćutim i slušam tako nešto. Mene si brutalno izvređao, ali jesi preinteligentan, pametan... Jako dobro rezonuješ stvari, jako se pametno postavljaš. Mislim da mnogo više voliš Dalilu, nego što to pokazuješ, ali imaš previše izgrađen ego...

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam imao nameru tako da se ponašam, ali ispravno govoriš. Nisam to gledao na takav način, nisam te provukao ni u jednoj rečenici, samo sam se njoj obraćao. U mnogim sutacijama je ona ispala kvarna i to me je povredilo... Osoba koja je bila pored mene, je bila povređena pa sam morao da reagujem. Ne bi došlo do konflikta, samo da si imao malo drugačiji nastup... Da smo malo bolje popričali, sve bi bilo okej... Praviš slične greške kao ja... Pravdaš ljude koje voliš iako nisu u pravu. Dugujem i tebi i Mini izvinjenje, jer ta osoba zbog koje sam skočio, nije zaslužila ništa! - govorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.