AKTUELNO

Kao da ništa nije bilo!

Tokom večerašnje emisije "Uspomena" prikazane su su uspomene Sanje Grujić. Prikazana je i vrela akcija nje i Filipa Cara. Zadrugari su joj govorili da joj to nije bilo potrebno, a onda je i on je prokomentarisao njihovu kratku romansu.

Evidentna je promena kod Sanje, od srednje škole, na fakultetu je promenila lični opis. Ne mogu da verujem da se ovde zapustila, higijenu ne računam , mislim na kilažu. Bila je svima duhovita, zanimljiva, izdržala bez odnosa toliko, i onda je rekla da je imala želju da učini to. Mislim da je sakrila kako nse oseća posle tog odnosa - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Iskreno, meni je Sanja prelepa i prezgodna. Ima mnogo toga pametnog da kaže. Gledaoci vole da čuju njeno misljenje. Sve u svemu, vidi se da vodi neki lep život napolju, da putuje i uživa. Snja je jedna od retkih koja je realna i nije pristrasna - dodala je Aleks.
Ne znam zašto je to tako, možda jer se desdilo na taj način. Žaao mi je zbog toga, žao je i njoj. Malo smo popili, to se desilo. Mislim da sam mnogo lošeg naneo Dalili zbog tog odnosa sa Sanjom. Biću iskren, ne znam zašto se to nije očekivalo od Sanje. Ko je slušao Sanju, nije rekla da je časna sestra. Devojka normalna, mlada, ako je nju tad se*sualni odnos napravio kao lošu, onda ne znam šta da kažem. Nismo imali potrebu sutradan da nastavljamo komunikaciju. Ako je to jedino upečatljivo, ne znam šta bih onda rekao, nije moralna ona, nisam ispravan ja, al ne treba je zbog toga tako deklarisati - prokomentarisao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne vidim zašto je jedna noć, obeleilo moije učešće za svih devet meseci. Na uspomenama su bili prababa, pradeda, tetka, baba, drugari, drugarice... Moj bivši momak nema nijednu društvenu mrežu - završila je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Više o ovom događaju u videu ispod.

Autor: S. Z.