AKTUELNO

Naoštrila jezik!

U toku je emisija "Pretres nedelje" Voditelj Milan Milošević pokrenuo je sledeću temu, kako bi se razjasnila svađa iz specijalne emisija "Zadrugovizija karaoke show", koja se desila između Sandre Rešić i Sanje Stanković.

Sanja ti je rekla da si prijatelj nula, a kao pevač 12. Ona ti je rekla da su te pozdravile Ermina i Jelena Batos, na šta si odgovorila. Ti si rekla da je to zbog Anđela, što bi tek sad zamerila? Kaže da si ti nju zvala posle "Zadruge" i da je ona najbolja osoba, bila si u teškoj depresiji i od nje tražila pomoć, a na kraju se žvalavila sa Matorom - napravio je uvod Milan Milošević.
Ja sam nekoliko puta propustila Matora da u nekim raspravama kaže da je ona bila sa mnom. Ja sa Matorom nikad nisam bila, desio se poljubac na "Zadrugoviziji", a Sanja je bila priutna. Za poljubac napolju neka Matora kaže koliko smo bile u liftu i koliko sam popila. Ja sam se našla za nju, ona je razvila nešto prema meni. Ja mislim da je njoj to bio trip, kad se ona malo više vezala za mene - govorila je Sandra.
Je l' si mislila da imaš povratnu rekaciju? - pitao je Milan Matoru.
Odvarala sam joj se. Ona je stala na put tome i rekla je da ako se to ponovi da se naš odnos završava. Mi nismo otišle zajedno na more iz tih razloga. Ja sam posle ušla u vezu sa drugom devojkom, a nas dve smo nastavila komunikaciju kao drugarice - objašnjavala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja tu vezu nisam poznavala i učestovala, već se završilo kad sam je upoznala. Nikad nisam bila sa Matorom, sećam se tog poljupca, ali sam se odmah odvojila - nastavila je Sandra.
Velika ljubav ona p*pušila k*rac Matorinim drugu, a ovom (Caru) sela dva puta na k*rac - ubacio se Đedvoić.
Što se nije naljutila Jelena Batos sa kojom sam se iskrljala tri metra od nje, a tu joj je bio i muž - ubacila se Matora.
Daleko od toga da sam savršena i visoko moralna, ali ja nikad nisam ni moralisala. Neću da dozvolim da govore kakva sam kad postoje postupci kojim sam ja svedočila ovde prošle godine. Može da kaže da neke stvari nisu lepe, ali ne može da k*nja za stvari koje je lično radila. Ista ta Sanja prošle godine je kad smo imali karoke drhtala šta će da joj kažu - nastavila je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.