AKTUELNO

Opšte rasulo u Beloj kući!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lepom Mići, kako bi komentarsao odnos Jovane Tomić Matore i MC Aleks.

Devojku ne interesuje, šte je problem? Ona može da uđe u vezu sa Matorom, ali ja znam šta je ona meni pričala. Meni je tad bila iskrena - pričao je on.
Mićo, zamerio si što je ljubomorisala Matoroj - dodao je Milan Milošević.
Ja sam rekla da mi je izgledalo tako. Ona može da radi šta hoće, ali ja verujem da ona Matoru gleda i poštuje kao ženu sa kojom se druži, u ljubavnom smilu ne. Ona voli sa Matorom da se češka i da joj bude kuvar... Ako ćeš zbog kuvanja da budeš u vezi, to je još veća sramota - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što ne osudoš što je lagala, a ne da dokazuješ da li je lezbijka? - urlala je Matora.
Za njihove tajne dogvore su obe krive, ali ja to nisam video. Ona mi je govorila da ona to neće - rekao je Lepi Mića.
Ona je rekla sad Đedoviću da ne treba tako da priča, jer će biti da joj daje lažnu nadu. Ona kad je skačila da je odbrani od Irme, davala je lažnu nadu - ubacio se Dejan.
Ja sam njoj rekao đta je ružno i da legne u krevet. Ja sam osudio, rekao sam da joj svađa sa Stefanom nije potrebna. Ona je dala za pravo Stefanu ono što je pričao, ona je potvrdila u subptu. Ja nju uvek osudim kad treba. Meni mišljenje ne može niko da menja. Matora je prema njoj bila okej, gotivi pažnju, ali zaljubljena nije. Ja sam ovaj put u pravu milion posto. Ona da je takva napravila bi grešku za devet meseci i uhvatila je za p*čku - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Četiri puta su se poljubile - rekao je Karić.
Koliko puta je izbegla? - pitao je Mića.
Ja poštujem njegov stav i poštujem njegovo mišljenje, ali ti si rekao da je Sandra okej, dok ja to ne kažem. Meni je drago da stojiš iza svog stava, ali meni ovde reči ne znače ništa, nego dela. Ja po njenim delima mogu da kažem da je ona to - nastavio je Stefan.
Možda je bila u zabuni - pravdao je Mića MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam čuo da je Luks rekao da devojku voli najviše na svetu, rekao sam da više nikad neću reći Jovani da je volim, jer ovde svako govori da voli najviše na svetu. Ovde dela govore. Možda mi grešimo, ali komentarišemo prema njenim delima prema Matoroj. Možda mi grešimo dušu, ali da je prokazala drugačije, ja bih tebe shvatio. Ona Matoroj dozvoljava neke stvari, ljubi je u usta, češka i dodiruje. Ona da se borila i odmicila, a mi da je napadamo... Da li ti mene dodiruješ po butinama - objašnjavao je Stefan.
Lagala sam - vikala je MC Aleks.
Ne brini, Aleks - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.