AKTUELNO

Opšte rasulo!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za MC Aleks.

Da li si svesna koliko si povredila osobu koja te je volela više od sebe? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Svesna sam da sam povredila ne samo tu soobu. Postupci su ispali loši, ispala sam loš čovek. Ja ne smatram da sam loš čovek. Neke stvari sam radila jer mi je u glavi bilo okej da ostanem tu. Ispostavilo se da su postupci bili loši i kobni za druge osobe, pa i mene. Postupci su bili loši, ali ne namera. Nisam mislila da će sve tako da teče. Ja nisam dobila upustvo kako treba sa Jovanom, nego po svom osećaju - pričala je MC Aleks.
Danas sam pogledao tvoj intervju da si pričala da li bi mogla sa Matorom, ti si rekla ne - dodao je Milan Milošević.
Ne mogu da se setim, mislim da sam pomenula da je poznajem. Ako sam pričala, onda je to da je poznajem. Svesna sam koliko sam je povredila, mnogo sam je povredila. Nema opravdanja da kažem da bih ublažila. Žao mi je što je tako na kraju ispalao. Ne smatram da je to toliko ljuab, koliko se predstavlja. Po njenom ponašanju i njenom stanju smatram da sam je povredila, ali da je to tolika ljubav... Po nekim postupcima i kad vratim film, po njenom ponašanju, hudanju spuštene glavew, smatram da sam je mnogo povredila, ali da je ljubav toliko, smatram da nije - rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam neko ko ostaje i priča ono što ne misli i ne oseća. Ja sam rekla da je ljubav jača nego prema mojoj bivšoj devojci. Ja uvek pričam ono što mislim. Sam osećaj koji imam, nikad se nisam našla u ovakoj situaciji. Kad kažeš da ti ja namera bila dobra, ne može da bude prema tebi. Ne postoji da bude dobra namera, ako ostaješ u odnosu gde ne želiš i gde ti nije lepo. Ostaješ u odnosu i svesno povređuješ nekog. Ti bi mene još više usr*la da si mi ovo rekla napolju, zakucala bi me. Isključivo si zbog sebe ostajala u odnsu. Lakše ti je bilo da prođeš kroz rijaliti. Danas je u radiju baljezgala i pričala gluposti. Mislim da me nisi volela ni kao druga, ni kao čoveka. Ako meni možeš da uradiš takvu stvar, šta ćeš sutra da uradiš Neveni? Toliko sam je zavolela, čak iako je ono bilo sa Anđelom i do tog trenutka sam mislila da taj odnos ima perspektivu. Mislila sam da je to osoba sa kojom želim, mogu i da ću biti napolju. Svaki dan smo pričale kako bih je osvajala i ona zna da se nisam zezala. Mislim da ona gleda ljude iz koristi. Trebala sam da poslušam Nevenu pre četiri meseca kad mi je rekla da misli da je ona (MC Aleks) folitat - govorila je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta sam ja njoj uradio da ona priča kako sam ja loša bila prema njoj. Ne osećam se krivom, tebi na dušu i čast - nastavila je Matora.
Važi - dobrusila je MC Aleks.
Osećala sam grižu savet, zapitam se svaki put i pomsilim da me devojka stvaro voli. Pojela bih g*vno da sam prešla preko one situacija i pomislila da je ona stvarno iskrena - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nevena, je l' i krivo što je tebi bliska osoba ovako unakazila Matoru? - pitao je Milan Milošević.
Krvio mi je. Ja kad sam počela sve češće da provodim vreme sa Aleks, ja znam onu priču koju je rekla Đedvoiću. Ja smatram da se Aleks vezala za Matoru i da je htela da pokuša. Ona je priznanjem shvatila da je povredila svoju porodicu i želi da se udalji - pričala je Nevena.
Ima svako pravo da prekine odnos, ali način na koji je ona uradila... Katastrofa. Ako sam ja manipulator, šta je onda ona? Ovo što radiš, znaš da kad si bezobrazna da ću ja da se upalim. AKo može bez nadmenog stava, i kako ja tebe ne volim. Sebi neću da dozvolim koliko god da sam besna, neću zbog sebe - dodala je Matora.
Aleks kao da tera Matoru da je dokaže da to jeste ljubav - ubacio se Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Nevene i MC Aleks, kad je ona priznala na novinaraima, Nevena je rekla da je šokirana i da ništa ne zna. Ti lažeš sad da znaš isitinu koju je MC Aleks rekla Đedoviću, onda su se one dogovorile. Ti si rekla da je istina to što je rekla Marku, a onda kaže da je sve slagala - pričao je Dejan.
Ja sam rekla da je to moje mišlenje - dodala je Nevena.
Ja sam rekao da je loš postupak Matore u nedelju kad je svesno otišla da jede ispred izolacije od tolikog imanja. Ja onda čujem da je MC Aleks tražila Marka i Sandru da pričaju - nastavio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ljubav prema tebi stoji, emcija da. Ona je birsala imena sa prozora. Stres ima kako će njena porodica da prihvati što se spekuliše da je ona u vezi sa ženskom osobom. Zato se vodi borba da li je bi ili nije bi. Mića ima pravo da komentariše, zato što je ona o tebi pričala sve najgore njemu - nastavio je Dejan.
Matora ti si lezbijka zato što voliš devojke? - pitao je Karić.
Ja volim i s*ks sa muškarcima. Slažem se da ona mene gura u svađu koje imaju ozbiljen razmere. On to ne voli, a ona to zna. On ovo koristi da brnai svoje stvove, a ne MC Aleks - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.