AKTUELNO

Nije ih štedeo!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević vratio se u Belu kuću nakon pauze za reklame i pokrenuo temu koja se desila tokom specijalne emsiije "Zadrugovizija Karaoke Show". Milan je želeo da čuje mišljenje zadrugara o komunikaciji MC Aleks i Sanje Stanković, kao i o ljubomornoj sceni koju je prirdila Jovani Tomić Matoroj nakon svega što se izdešavalo te noći.

Svi zaključili da je MC Aleks ljubomorna do bola i da je ona morala zbog porodice ili sebe da sve demantuje. Sve je to potvrđeno u garderoberu kad je rekla: "Koga voliš mene ili ovu?" - pričao je Milan Milošević.
Cele noći se dešavalo da Aleks ima komentar za Sanju ili Matoru, kao da joj je krivo što Sanja komentariše Matoru i što je Matora pustila suzu. Nije mi bilo jasno šta ona želi od svega ovog. Ona se dovodi u sve situacije, a kao ne zanima je Matora. Ona ne može da skapira da je ona inicijator ovih stvari, a smatram da nije glupa. Ne mogu da shvatim da radi namerno, jer ne može da jjoj bude lepo kad je komentarišemo na ovaj način. Treća stvar je da ona nešto očigledno oseća prema ovoj devojci. Ona sa Sanjom dogovara piće kad izađu. Sanja je za tebe nebitna da bi ti sa njom potencirala piće. Zašto je ona to potencirala? - pričao je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je znala da ću ja na to da reagujem - ubacila se Matora.
Kariću, rekao si da su obe k*rvetine i da je Matora sama kriva što sebi ovo dopušta - dodao je Milan Milošević.
Izgledalo je kao da je Aleks jedva čekala i molila se da Sanja bude u žiriju, pa da popriča sa nekim ko je bio u sličnoj situaciji. Matorin stav i tužna faca, mislim da je i suzu pustila. Mislim da to niko nije očekivao posle svega. Dala si Aleks za pravo da pomisli da si ti igrala igru. Mislim da Aleks sa nekim njenim reakcijama i postupcima glupim koje ima, iz nekog inata prema Sanji. Mi to možemo da protumačimo da je jedva čekala i da je flertovala sa Sanjom i taj poziv da ide na večeru možemo da tumačimo na mnogo načina, kao i druženja u "Zadruzi". Dobro znamo šta te devojke rade i kako provode vreme i da su tu da budu da momcima ulepšaju veče. Gledate da je to interes koji ćeš iskoristiti i prišla Sanji da bi se sa njom udružila - govorio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da je ona očekivala da će dolaskom Sanje, očekivala je da ona ne voli Matoru i da će da oplete po njoj. Očelivala je da će da dobije podršku i dobiri priču da je Matora manipulator - ubacila se Sandra.
Što se tiče moje reakcije, mislim da je bila nepotrebna. Matoru najviše krivi za sve što joj se dešava, njene odabire i postupke, a posle kuka. Dokle su njih dve došle da moraju da iznose stvari koje su odvratne, kome smrdi ona stvar - nastavio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.