AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" bilo je za Dalilu Dragojević.

Koliko si povređena zbog Filipove rečenice da je imao odnos sa tobom samo zato što je pijan - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam ponavljala. Bili su u tom trenutku Marko i Sandra, pa sam ponavljala. Bila sam povređena. On generalno na intimne odnose gleda kao na prolazno i da može da ima sa bilo kim. Tako je i za mene. Ja sam bila u poziciji da budem osoba koje on ne voli. Ne razlikujem se više od Ane, ni od Sanje, izvinjavam se što ih spominjem. Ti si pričao da ti se gade, a sada povlačiš svoje reči, jer će ti biti potrebne za druženje. Jako je ružno, generalno je muškarac koji se neće promeniti, a mislim da se nije rodila žena koje će ispuniti sve i ispratiti ga. Čovek ima 30 godina, a ne zna gde udara i on misli da se ovde život završava. Vozi posteljinu kao neko kučence i to za mene više nije. Kad ga bude neka nabila nogom, onda će se setiti što je ona, kako on kaže, nisko moralna Dalila oprosti - istakla je ona.
Nije bitno šta priča, nego ko priča. Ovo bi bilo odlično kada bi imalo smisla. Jutros čoveku kog voli kaže dođi da porazgovaramo, tada bi pilo voli. Imalo bi smisla da i ona nije išla kao kučence sa posteljinama. Imala bi, kada ne bi ulazila svojom glavom u svoje izlučevine. Za mene je ovo sve strategija - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Setiću se Mikijevih reči, kad se napravi kompilacija prelep klip ljubavni, pa nek se napravi i one svađe, pa nek vidi kakav je on bio. Nisam ja bila u svojoj izlučevini, a nisam imala šta da povratim, jer nisam jela ništa. Nisam se vrtela oko šipke, nego sam sela u bazen. Izvinjavam se što sam se prepila, opet zbog ovog čoveka. Nisi ušao sa moralnom nakazom, nego sa ženom koja iza sebe imala mnogo velike zidine, pa si me ti lično iskrnavio i ja sebe. Gledam sebe na ogledalu, nikakva i u trenerci...Nisam ja zaboravila da sam brend. Zaboravila sam kako izgledam, ko sam i šta sam. Bio mi je samo on fokus, da bude idilično. Sinoć se povela rasprava oko toga ko mi je dao alkohol, da prebaci krivicu na njih sa sebe - rekla je Dalila.
U pravu je, mnoge stvari koje izgovorim pokazujem svoje loše strane. Bude me stid nekih reči nekada. Ako smatraš da je neko niskomoralan, idi, šta tražiš ti pored nje. Ja uvek ispadnem neko ko je samokritičan. Ovaj momak je postao od finog i normalnog, postao neko ko je razbijao čaše. Evo u meni je problem, a izgleda da je i u normalnima - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli ti, da ti spominješ moj brak, a ja sam se razvela zbog zaljubljenosti u tebe. Ja nisam ostavila taj brak zbog ovoga na televizoru, nego zbog zaljubljenosti u tebe i što sam se vodila svojim osećanjima. Spomeneš Dejana, pa onda kažeš da sam mu ja napravila sve što sam mu napravila. Vratila ti se porodica, imaš srećnu vezu, od najomraženijeg postao si omiljen, sve sam ti lepo uradila. Ne smatram da je naš (Car) odnos bio dubok, da bi ja mogla njemu da napakostim. Ako sam ja njega uprljala i njemu se izvinjavam. Možda smo došli do toga da sam ja nečija igra - rekla je Dragojevićka.
Ona samu sebe razotkrije i otkrije. Nemoj me žaliti molim te - reka oej CAr.
Ti si za žaljenje - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Znaš šta mene dovodi do toga da se zaletim i proletim glavom, a to je da neko ko je ovde najgori, kaže da ne vidi da je nekome nešto loše uradila - rekao je Car.
Ja sam neko ko je samo lepo i sreću doneo ljudima - rekla je Dalila.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga