AKTUELNO

Haos u najavi!

U toku je raspodela budžeta Saleta Luksa. Naredni veliki budžet dodelio je Mini Vrbaški.

Mina je moje dete, koje obožavam i koje volim. Ja uvek vidim setu u njenim očima, iako sam joj ja naglasio da ne ulazi u vezu. Po meni se iskreno zaljubila, smatram da će ona i Mateja da uživaju. Ovo je sve ovde zbog ovog imanja, o Mini ne bih imao ništa loše da kažem - rekao je Luks.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja je isto neko ko je meni drag. On je neko ko me podseća na sebi u mladosti, kad sam se bavio sportom. Volim što ima stvari koje ima da ne prelazi preko njih. Zamerio sam mu što je raskinuo sa Minom, trudim se da ga razumem - rekao je Sale.

Naredne male budžete dodelio je Milani Šarac Mimi i Nikoli Grujiću Gruji, dok je Marku Đedoviću dodelio srednji budžet.

Podmukla osoba, gleda sopsveni interes, voli da se igra, gazi preko mrtvih. Ne gotivi ni decu. O njoj mislim sve najgore, mislim da je dobra za noćni život i provod, za afterisanje. Mima Šarac mali budžet - rekao je Sale.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova osoba po meni je najbolesnija. Dečko koji je hladan kao špricer, a to me užasava. Nekada mi je bio drag, a sada mi je ogavan. Čovek koji ne zna da ispoštuje ništa, čak su ga i vređali, a on je u tom svom fazonu bolesnom - naveo je Sale za Gruju.
Ova osoba je uvek bila tu za mene. Zna, kad na žurci nemam piće, on mi obezbedi sve. U svim pogledima je uvek tu i kad tražim i kad ne tražim, a to je Marko Đedović - rekao je Sale i dao mu srednji budžet.

Naredni srednji budžet dao je Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ova osoba i ja se družimo do prvog dana. Naša energija govori više i od lepih i od ružnih reči. Dovoljno je da me pogleda, razumemo se. Generalno, uvek mi je tu za sve, uvek mi je oprostila. Dalila, srednji budžet - rekao je Sale.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga