AKTUELNO

Iskren u svakom momentu!

U toku je emisija "Izbacivanje", a voditelj Darko Tanasijević je nakon razgovora sa Stefana Karića, porazgovarao sa Anđelom Rankovićem.

Imao si susret sa Sanjom stanković. Kakve utiske nosiš - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Bile su čarkice, ali mi je na kraju bilo krivo. Izrevoltiralo me je to što je rekla da sam ispao prema njoj cava. Grešio sam milion puta, ali sam se trudio da radim na tim stvarima da ne uvredim nikoga. Želeo sam da odgovorim da nisam to ja, pa me onda bude žao kad se posvađam sa nekom devojkom. Zato sam se izvinio na mojoj reakciji - rekao je Anđelo na samom startu.
Je l' te je povredio njen stav - pitao je Darko.
Iznenadilo me je u tom trenutku, jer mislim da sam bio korektan, ali kad razmislim, možda i nisam. Spomenula je tada bila i moju prošlu vezu, možda je i ona u pravu za neke stvari. Velika mi je tenzija i sve veći napor - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Prisustvovao si okršaju Sanje, Matore i MC Aleks. Kako ti gledaš na to - pitao je Darko.
Bio sam u kući. Šta da ti kažem, očekivalo se da će doći do toga. Na početku večeri smo pričali, nije joj bilo svejedno - rekao je Anđelo.
Načuo sam da su od rano jutros, tvoji i Sandrini odnosi zahladneli. O čemu se radi - pitao je Darko.

Foto: TV Pink Printscreen

Previše se nekih stvari izdešavalo, zakomplikovalo. Jutros smo se nešto podžapali. Ona je rekla da misli da treba da se prestane sa našim odnosom, odnosno pričom šta bi i kako trebalo da bude, pa da ide sve svojim tokom...Prosto, ona ne može sada da pređe preko nekih stvari, zato sam i rekao da je prekasno sada, da dokazujem njoj i da ona stekne poverenje u mene. Ja sam joj se izvinio milion puta i možda se zbog svega toga pravi bauk. Tenzično je, premalo je vremena, a previše je priče o tome. Hoću da radim na tom odnosu, ne želim da ostane na ovome. Može da bude mnogo lepše i bolje - rekao je Anđelo.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Ž.

#Zadruga