AKTUELNO

Gruja u nezahvalnoj ulozi!

Anđelo Ranković i Sandra Rešić, nedavno su se razdvojili i odaljili, jer je ona uplašena da ne bude izigrana sa njegove strane. Nekoliko puta su razgovarali o mogućoj vezi i njihovom prijateljstvu, ali nisu došli do idealnog rešenja. Ranković je vidno neraspoložen zbog odaljavanja, te je poslao Nikolu Grujića kako bi pričao sa Sandrom i

Foto: TV Pink Printscreen

Počeo sam da sumnjam u sve ono što si mi pričala, jer mi neke stvari ne piju vodu. Pričali smo nas dvoje... Ispalo je stvarno bezveze, kada si ga ponizila za stolom, ali i on je ispao takan na tvoj blef kada si rekla da se više nećete družiti. Rekao mi je da zna da je ispalo tako, ali da ste vi razmatrali o druženju i vezi, da razmišljate da sve ostavite za napolje. Ja to nisam znao... Iskreno, vidim da mu je mnogo krivo i da bi voleo da porazgovara sa tobom. Imaš ti taj gard koji mu govori da si stavila tačku na vaš odnos. Rekao sam mu da te razumem, da si devojka koja ima principe koja ne želi da bude izigrana... - govorio je Gruja.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala ti brate... Ja ne pričam sa njim, ali hvala ti u svakom slučaju to što si mi rekao - rekla je Sandra.
Ne mogu da shvatim da on pošalje Gruju da ti nešto kaže, pa on ne mjože sam sa svojim problemima da se izbori... - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.