AKTUELNO

Hoće li ga poslušati?

Anđelo Ranković i Mateja Matijević su seli ispred sobe za rehabilitaciju, gde su popričali o Anđelovoj situaciji sa Sandrom Rešić, a Matijević ga je posavetovao.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemoj da praviš grešku koju sam ja pravio 7 meseci. 20 dana ti je ostalo do kraja. Vidim da praviš istu grešku kao ja. U odnosu si gde ti je nešto okej, lepa ti je spika, se je normalno. I sve bi tako trebalo da bude. Nemoj da te vodi nešto... Ti i ja smo momci koje riba treba da radi baš... Mislim da si me shvatio - rekao je Mateja.
Znaš šta je fora, ostalo je 20 dana do kraja, ne bih voleo da se naumi svako sa strane da kaže: "A, muvaju se". A sa druge strane, meni prija da pričamo, da provodimo vreme. Ne bih da se neko oseća loše... - dodao je Anđelo.
Bolje i da ne pričamo o tome. Rijaliti je takav, sve što kažeš... Treba da se zove "Pravdanje gledaocima". Za sve što uradiš - pričao je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti provodiš ovde dan za danom. Ti npr. mi kažeš: "Neću da budem sa ovom devojkom", posle sedam dana se pomiriš. A niko neće znati da si u besu meni rekao da nećeš da se pomiriš. A ovde ćeš morati da se pravdaš. Zaj*bano je, čim ulaziš u veze, odnose, to je kraj - govorio je Ranković.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.