AKTUELNO

Opšte ludilo!

U toku je spketakularna "Zadrugovizija karaoke show" na velelepnom imanju u Šimanovcima, a naredni takmičar koji je krenuo da probuši balon, bio je Mensur Ajdarpašić. On je izvukao pesmu grupe Hurricane "Loco loco".

Na samom početku on je zaigrao, a zadrugari su se osmah digli na noge. Milica Veselinović se sve vreme smejala i verno je podržavala svog bivšeg momka, koji je bio i više nego živahan na stejdžu. Sanja Stanković, Zorica Marković i Milica Kemez ustale su da zaigraju uz njega.

Foto: TV Pink Printscreen

Njegov nastup možete pogledati u nastavku. 

Sanja Stanković, kao jedna od najveselijih, dobila je prva reč kako bi prokomentarisala Mensurov nastup.

Ja sam prva ustala i mislim da imamo Hurricane ovde u studiju (smeh). Za sad si mi ti najbolji večeras, ti uvek kad izađeš na scenu daš sve od sebe. Što se tiče tvog učešća, mislim da najbolju verziju sebe pokazuješ kada nisi u odnosu. Rekla sam da je ona nekako pozitivnija, a ti probaj da izbegavaš te konflikte sad pred kraj. Ostani pozitivan kao što si bio na bini - rekla je Sanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znaš šta si probudio ovde u nastupima. Zadrugari mogu da se ugledaju na tebe kako se prihvata pesma, bez obzira što je ženska. Sve u svemu, amblivbl men i gaj - rekao je Đukić.
Inače, meni je ovo jako draga ženska grupa - rekao je Mensur.
Mensure, budi pozitivan, sprdaj se i zaje**aj, kao kad si ušao u trojku i ako možeš da mi popraviš televizor kad budeš izašao (smeh) - rekao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Mnogo sam te zavoleo, nisam ni jedne sekunde promenio mišljenje o tebi. Ljudina si, a što se tiče nastupa, jedan od najboljih večeras. Stoji ti scena, treba da nastaviš da se baviš muzikom - rekao je Ša.
Ako ovaj pas nije imao ime, dobio je februar, a nadamo se da će Ša imati ceo kalendar (smeh). Pao je i mart, ali Mensur nije pao. Pokidao si! Dao si svoj maksimum, dominirao si na bini - rekla je Milica Kemez.

Foto: TV Pink Printscreen

Tek ćemo mi da se gledamo. Šta da ti kažem, jesmo se brate svađali, ali ruku na srce, svaki tvoj nastup je bio fantastičan. Večeras si bio odličan, a po meni sada najbolji. Čestitam ti, samo smanji tu agresivnost - rekla je Zorica Marković.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Ž.

#Zadruga