AKTUELNO

Sasuo im sve u lice!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", zadrugari su imali priliku da vide razgovor Anđela Rankovića i Sandre Rešić, a nakon njihovog izlaganja, Voditeljka Ivana Šopić je reč dala Lepom Mići.

Njemu se ona kao žena ne sviđa, to je jasno kao dan. On je njoj prijatelj, to je časkanje. Ovde su stvari jasne, ti kada imaš emociju prema nekome, ovde najavljuju šta će i kada biti, od toga nema ništa. Teodora je imala vezu, ušla ovde i bila sa njim. Anđelo, ti treba da odlučiš i kažeš na vreme, ovde se sve određuje, ali emocija se ne određuje za mene je ovo plastika - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

To je druga emocija čim te to toliko boli, ti si zrela devojka. Vrediš, što mu ne bi dala, svi smo mi drugačiji zavisi ko šta budi u tebi. Sandri treba ovakva energija - pričala je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Samim tim što oni pokušavaju da uđu u neki odnos, od toga nema ništa. Koliko su iskreni to oni sami znaju, čovek je smršao 15 kilograma. Ne mogu da verujem. Treba da rade kako osećaju, a ne kako treba - dodao je Karić.
Ja ne znam šta je problem, Rešićeva da voli žene bila bi sa Matorom... Kako da on ubedi u nešto kada je zaključak ovo što Mića priča - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.