AKTUELNO

Ovo jasno stavio do znanja!

U toku je emisija "Gledanje snimaka". Voditelj Milan Milošević je najavio naredni snimak, razgovor Mateje Matijevića i Mine Vrbaški u hotelu "Zadruga", tokom kojeg su raskinuli. Raskid se dogodio zbog toga što je Mina odabrala Mensura Ajdarpašića za kapitena jedne od ekipa.

Foto: TV Pink Printscreen

Problem je što Mina nije iskrena. Da je rekla ono što je imala pre, verovao bi joj ostalo. Ovde je nastala frka zbog izbora kapitena ekipa. Mina pravi iste greške. Kadgod se zaljubi ona pukne, lupa gluposti. Niko joj neće verovati ništa jer neće da prizna očigledne istine. Misli da kad se zaljubi ništa od prošlosti nije bilo i da može tako da im predstavi, a oni tek tad vide da si lažov. Svima ispričaš priču i niko ti nikad neće verovati - rekao je Đedović.
Mina, zašto si odabrala Mensura danas? - pitao je Milan.
Nisam razmišljala uopšte. Dino je ustao i Mensur je stajao, ja nisam ni razmišljala. Greška je, plaćam svoju grešku - besno je rekla Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Mateja joj je rekao: "Trebalo je samo još Cara da odabereš". Ja verujem Mini da nije htela Mensura namerno da odabere, ali ima previše slučajnosti. Ovo je Minin peti rijaliti, mora da shvati da su ovde ljudi sa kojima je bila, veze koje nisu bile naivne. Mora da vodi računa. Ja sam rekao Mateji da mora da prespava, vidi se da se Mina kaje, ali sve je 50-50. Žao mi je, ovo joj je bila najnormalnija veza. Ali Mina nam je dala svima za pravo da pričamo da li je namerno ili nije... Mina, pamet u glavu. Ako ti Mateja pređe, pamet u glavu, svi bivši momci moraju da ti budu prošlost - rekao je MIća.
Nećemo biti zajedno. Ja sam znao kakav teret nosi odnos sa njom. Najmanje što je mogla da me ispoštuje je da joj mozak bude uključen 24/7. Od 30 ljudi, imala je toliko opcija. Najmanje što je mogla da uradi je da me ispoštuje. Nije poštovala sve što sam stajao ovde za nju. Nisam joj priredio pola lošeg osećaja. Ja sam za malo veću situaciju prekinuo odnos od godinu i po dana. Ja neću to da dozvoljavam sebi. Nikad više da ispadnem budala. Nije me ispoštovala. Mislim da joj jeste stalo do mene, ali nije me ispoštovala - poručio je Mateja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.