AKTUELNO

Jasno i glasno!

Nakon što je odgledala svoje uspomene, Milena Kačavenda otkrila je kako se oseća nakon što je videla svoju porodicu, ali i naujupečatljivije momente kada je reč o njenom učešću u Eliti.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ajde da počnemo od prvih fotki koje smo videli - rekao je Darko.

- To je bila neka agencija, ja sam se bavila tad modelingom, Iskreno plašila sam se nekih drugih slika koje bi mi probudile emocije - kazala je Milena.

- Onda prelazimo na sledeću etapu, tvoje prijateljstvo sa Anom Ćurčić. Kakva ti sećanja naviru kad se prisetiš vašeg durgastva - dodao je Darko.

- Nemam nikakvu emociju, ali postoji određena žal jer sam Zvezdana pljuvala, koji mene nikada nije prozivao nakon što je izašao iz rijalitija. Za njom ne žalim, bila sam joj prijatelj do zadnje kapi krvi. Još davnih dana je trebalo da je izbriđem iz svog života - kazala je Milena.

Foto: TV Pink Printscreen

- Imali smo priliku i da vidimo tvoj odnos sa Samirom - dodao je Darko.

- Meni je žao jer Samira nisam od sebe oterala onda kada sam videla da ima emocine prema meni, a ja ih nikada imala nisam. Mića mi je rekao da će me to što je Samir pored mene koštati, a ja sam kasnije shvatila, jer je ispalo kao da sam mu dala lažnu nadu - kazala je Milena.

- Milenine uspomene su jako lepe, dopadaju mi se. Nemam nikakvu zamerku - kazala je Miona.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u video-klipu. 

Autor: S.Z.