AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

U toku je emisija "Gledanje snimaka", voditeljka Ivana Šopić je zadrugarima najavila naredni video - prilog na kom je prikazano kako Jovana Tomić Matora ogovara svog prijatelja Anđela Rankovića.

Ja ne vidim ništa loše, mene je uvredilo to što je on mene mršnuo, da se posvađamo okej, ali nema razloga za to. On kaže da se i meni dešavalo nešto, kada više ljudi priča, on smatra da sam trebala odmah da ustanem i kažem. Ali je meni dečko rekao da ustanem i potvrdim, ja to nisam tako reagovala, mogu da ga razumem, i ovako i onako, ali taj momenat kada sam ja njemu prišla i kada je on meni rekao "mrš". Okej, naljuti se, možemo možemo, ne možemo, ne možemo, takva sam. Ja sam bila ljuta - pričala je Matora situaciju koja se desila u ponedeljak uveče za vreme emisije "Pretres nedelje".

Foto: TV Pink Printscreen

Ja zažmurim na mnoge stvari, te sitnice koje treba da prebacim, ja to ne radim, ja bih njoj mogao da prebacim 15 situacija, ali ja to ne radim. Ne gledam to kao neki problem ili bilo šta... Ispadam mutav, ali štedim i tu osobu, i osobu koja je pored nje - pričao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije: 

Autor: N.V.