AKTUELNO

Ovo niko nije očekivao!

Prethodna noć u najgledanijem rijaliti programu Elita definitivno je promenila tok rijalitija. Naime, pored specijalne emisije voditeljke Dušice Jakovljević, Milan Milošević je ušao u Belu kuću. Mnoge tajne su isplivale na videlo, a jedan ljubavni par očekuje prinovu.

Foto: TV Pink Printscreen

Dušica je ugostila Staniju Dobrojević sa kojom je razgovarala o njenom odnosu sa bivšim mužem Aneli Ahmić.

Stanija je tom prilikom otkrila da li bi volela da dođe do suočavanja Aneli i Asmina u Eliti, s obzirom da ima mnogo toga što jedno drugom nisu rekli. Takođe ona je otkrila da joj je zbog stresa, zdravstveno stanje bilo narušeno.

Stanija je progovorila i o Asminovom eksplicitnom snimku koji se pojavio pre par meseci, a za koji ona nije znala.

Ona je prokomentarisala i odnos Marka Janjuševiča Janjuša i Aneli, za koji nije imala lepe reči, te je još jednom potkačila Aneli.

Mislim da ona nema sreće. Iz jednog toksičnog odnosa, ušla je u još možda više toksičan odnos. Sve što je Maja pričala se potvrdilo. Meni se uopšte ne dopada Janjuš. Video je da Aneli ima priču i da je ona bila glavna figura tamo, zahvaljujući mom imenu i onda se baš zakačio na nju. Imam osećaj da je glumatao ljubav, ali moraš da imaš emociju. Veriš, pa onda postupci od sinoć. Mislim da je odglumio sve, ali ne prolazi to kod naroda. Nekad sumnjam da je i ona njega pikirala, jer ipak je imao status starog učesnika. Pored njega nijedna nije bila nasmejana. Ako ikad i razmišlja o bivšem, mislim da je to do toga što je nesrećna - kazala je Stanija.

Ulsedio je ulazak Dušice Jakovljević u Belu kuću kako bi izvela Anelu Ahmić u studio gde su njih dve razgovarale o odnosu nje i Janjuša, ali i Asmunu.

I danas sam o tome razmišljala...Prvi Janjuš najavljuje i peva pesmu: "Procurele nove informacije". Mnogi čekaju te nove informacije da bi mogli da kažu da sam došla da glumim ucveljenu i pričam laži o svom suprugu. Da, posle devet meseci, i dalje ima emocije prema meni. Poznavajući njega, tvrdim to, on je veliki manipulator, uvek je sa mnom manipulisao. On nema kontakt sa mnom, ne može da dopre do mene, ali je on navikao da kada bi se posvađali kod kuće, nisu to neke bile svađe da smo ne znam ti šta radili, ali se porečkamo oko problema nekih...Kada sam bila trudna, kada sam imala u laptopu njegovu šifru, on je svako jutro išao na posao, ja bih ušla u njegov laptop, tada nismo imali novca. Čitala sam njegove poruke i tada sam ga upoznavala. Svako jutro bih se probudila, zapalila cigaru i napravila kafu i onda upalim laptop. Ja znam da nije okej čitati poruke između porodice i njega, ali me je on lagao. Pričao mi je kako ćemo mi živeti lepo, kako živimo lepo, a nigde novca. Dolazio bi kod mene, ja bih mu davala 20-30 evra cigare. U to vreme sam sumnjala, imao je bivšu devojku, sumnjala sam da se dopisuje...Čitala sam te poruke, gde on od oca tražio novac, otac ima neko primanje mesečno, kao i svaki otac, kao i moj dok je bio živ, davao je svima nama. Tada su se javljali i dužnici njegovi i radnici i ostalo...Poruke sa njegovom bivšom devojkom. Jedno jutro, probudila sam se, sve vreme sam trudna i dolazi poruka od jedne frizerke. Tada je blokirao tu bivšu devojku. Ona je upisana bila kao "Hari", taj njegov kum, prijatelj. Nikada nisam ulazila u viber. On je pržio ribu, ja sam ležala i ja ulazim na viber, piše "Hari" i slika njegove bivše devojke i piše: "Što si obrisao poruku?". Mi smo tu imali scenu, gde je on nju zivkao. Ja sam mu odmah to rekla i riba je izgorela, roštilj samo što se nije zapalio. Tada je blokirao i stvarno je nije odblokirao. Prošlo je od toga dva meseca, a onda na laptopu stiže poruka od frizerke, a to joj je drugarica. Dolaze skrinšotovi, njegova ta je pisala da sam debela, ja sam tada bila trudna i ugojila se. Javno je pisala na svom fejsbuku, a ja sam kao njegova žena, tada sam bila verenica, ja sam visila po njenom profilu. Ona je objavila snimak iz njegovog auta...Deset skrinšotova šta je on pisao o meni, dolazio joj je ispred kuće, gde je ona napisala njemu: "Ne ućutkaš li ovu svoju...Sve ću poslati grofici", tu su bile poruke tipa: "Evo ja ležim na kauču, ona je u sobi, nemamo donose". I u momentu je on skontao da su poruke pročitane, povezao je da sam to ja pročitala i tada me je zvao, ja ćutim. Ja sam počela tada da pakujem svoje stvari...Ovo je samo jedna situacija iz našeg života - rekla je Aneli.

Nakon završene emisije Dušice Jakovljević, Milan Milošević je ušao u Belu kuću a ovo nedeljni vođa Ivan Marinković je odabrao svoje pogtrčke.

Za početak ću da podignem Janjuša, Marka Đedovića, Anitu, Anđela, Maja, Kačavenda, Miona, Aneli, Stanislav, Uroš Rajačić i Milica Veličković. Prva osoba koja će da sedne je Uroš Rajačić. Druga osoba koja sedne će biti Matora, sledeći neka sedne Janjuš, neka sednu Anđelo i Kačavenda. Dalje neka sedne Aneli, neka sedne i Milica. Neka ustane Matora, ali neka sedne Anita. Neka ustanu ipak Anđelo i Kačavenda, neka sedne Miona. Moji potrčci su Milena Kačavenda i Matora - rekao je Ivan.

Milan Milošević je nakon toga obavestio MIlicu Veličković I Boru Terzića Terzu da je vreme da Milica odradi test kako bi saznali da li je trudna.

Milica Veličković uradila je test za trudnoću, a test je pokazao dve crte. što znači da će ona i Terza postati roditelji.

Nemamo gde da živimo, nemamo posao, majka mi nije tu - rekla je Milica.
Terza da li si spreman da preuzmeš odgovornost? - upitao je Milan.
Jesam, volim je i biće sve okej - rekao je Terza.
Infarkt ću da dobijem, nije mi dobro. Šta mi majka sada misli? Baš da mi se to desi ovde, nisam ovo očekivala. Znala sam - rekla je Milica.

Milica je potom otkrila da nema nameru da abortira, već da će sigurno roditi dete, a Terza je zbog toga zaplakao od sreće.

Bojana Pavlović je osudila Milicu i Terzu zbog trudnoće. Naime, ona smatra da je Milica "Afetaraš" i da nije spremna za to.

Milan Milošević je u jednom momentu uneo je kutiju sa 20.000 dinara koju je Veliki šef poslao Borislavu Terziću Terzi da kupi Milici Veličković sve što joj je potrebno u narednim danima.

Voditelj Milan Milošević podigao je Aneli Ahmić nakon što su Milica i Terza objavili da čekaju dete, kako bi sa njom porazgovarao o njenom skandaloznom raskidu s Markom Janjuševićem Janjušem.

Mi smo uvek imali te trzavice i to, sve je to trajalo danima. Kada se Alibaba pojavio na TV-u, ja sam po sobi hodala, ja sam videla u jednom momentu da je zum na kameri krenuo na mene. Nisam pomislila odmah da bi mogao biti Asmin ili Stanija. Bilo mi je simpatično...Ni u jednom momentu nisam htela da kažem kako osećam, kako ne bih dala osobi na važnosti, ali sam mogla da pretpostavim. Vraćala sam film, pa su mi neka pitanja i ova tišina, osećala sam da će se to ponovo vratiti. Mislila sam da su zajedno u studiju, pa sam mislila da je ona, pri kraju sam bila ubeđena da je on u studiju - rekla je Aneli pa se osvrnula na Janjuša.
Pričao mi je da me voli, da nas niko ne može rastaviti, a kada sam se ja vratila sa intervjua, promenio se skroz. Mislim da se plaši njega i njegovih izjava. Mislila sam da ima stav, on nema stav i on nije muškarac koji bi mogao mene da iznese. Mislim da on nije osoba od poverenja. On je raskidao, pa je govorio: "Ja neću raskinuti s tobom, nećeš ti da budeš žrtva". Neće on mene da ostavi da ja budem žrtva, ja sam rekla da ću ja njega da ostavim, nije bitno ko je raskinuo. Ne može on mene da iznese, smatra da sam ja bila loša. Ja nisam rekla da sam bila svetica, ali da sam bila posvećena Nori i Asminu, jesam. Koliko god da sam imala problema sa njegovim manipulacijama i lažima, ja sam prelazila. Svaki put kada bi se mi posvađali i kada bih rekla da ću otići, o0n bi došao kući i odmah bi seo da razgovaramo, obećavao da će se promeniti, da on želi još dece sa mnom, da ćemo biti porodica. Jesam, bila sam trudna, to je bilo pre nego što će on otići za Majami - rekla je Ahmićeva.

Nakon Aneli reč je dobio i Janjš.

Sve je u pravu, to je reč kada se svađam sa njom. U celoj priči sto posto iskren sam samo ja. Računam sve u potpunosti. Ništa ne oduzimam. Svi koji su upleteni u to, su zbog njihovih porodičnih odnosa. Meni je neverovatno i nemoguće da posle toliko reči izrečenih hoće pred dva miliona ljudi je u situaciji da dođe i da objasni neku svoju stvaru. Ne moguće da je neka strana u krivu, a onda on dođe i neke stvari kaže kao skupi hrabrost. Sigurno nije došao da kaže ja sam za sve kriv, ali nebitno. Ja nisam video neku iskrenost kod nje, video sam da mi neke stvari ne odgovaraju. Nije me poremetila samo ta situacija, poremeti nas sve. Kulminiralo je to, kao šlag na tortu. Nama nije dobar odnos, ali ja sve radim u trenutku kako mislim. Ja ne mogu da verujem da sam se ja toliko zaljubio u nju - rekao je Janjuš.

Takmičari su komentarisali Aneli i Janjuša te je Miljana Kulić otkrila da je smatra da bi se Anli pomirila Asminom da može, na šta je Đedović rekao da je to nemoguće.

Matora i Anita su ponovo zaratile oko bivšeg odnosa i toga što se Anita bori sa starateljstvo za koje krivi Matoru.

Maja Marinković je otkrila kada joj veza sa Stanislavom nema perspektivu jer ih njegovi ne podržavaju, što je Miona Jovanović prokomentarisala i odmah rekla kako su nju prihvatili.

Nakon toga je Milan saopštio takmičarima rezultate ankete za najhvalisavijeg, te je treće mesto zauzeo Ivan Marinković, drugo Bojana Palović a prvo Nenad Aleksić Ša.

Autor: N.B.