AKTUELNO

Drama!

U toku je emisija "Pretres nedelje". Voditelj Milan Milošević saopštio je da je Mensur Ajdarpašić zauzeo treće mesto na anketi najnerazumnijih, pa dao reč Milici Veselinović da prokomentaiše.

Nije imao razumevanje za ljude napolju, posle čestitki je uspeo da se urazumi. Ne znam da li se komentariše što je prema meni takav. On je bio taj koji priča da ja ništa neću da razumem, ali da li je on nerazuman ispao prema meni, ne znam. Znam da je prema ljudima kojima treba ispoštovao - govorila je ona.
Rekla si da se po treći put nećeš ponizii i da nećeš uću u vezu. Je l' i to ubrajaš u to da nije razuman? - pitao je Milan Milošević.
Ja sam njega pitala u petak da se pomirio i pokajala sam se zbog toga. Znala sam odgovor, ali htela sam da pokušam. On meni nedostaje, imam želju da ga zagrlim i poljubim. Neću da se trudim da ispada da ja nešto radim smao da bih dokazala. Ne želim da imam lošu nameru prema ljudima koji su njemu bitni. Htela sam da se pomirim jer ga volim i nedostaje mi. Nije lako da se odvojiš ovde od osobe koju voliš. Mi nemamo kontakt. Ja ne vidim da on više ima želju za mnom. Ne vidim da mu je teško, neću da grešim. Ne izgleda kao da žali što smo se rastali. Ne mora to da prikazuje pred svima. Ne vidim više sa njegove strane da ima želju da me zagrli. Ja ga vidim non stop sa Stefanom, okej je. Izgleda srećno. On zna koliko mi je krivo što smo raskinuli. Prvi put sam bila jadnica, drugi put neću - nastavila je Milica.
Kako si ti iskompleksirana - odbrusio je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

On zna da ja uveče zaplačem. Ja da idem po ćoškovima i da plačem neću. njemu se nešto nije svidelo u mom izlaganju. Zbog poridice i prijatelja, da li je sad nerazuman - dodala je Milica.
Šta urlaš? - pitao je Ajdarpašić.
Teraj se. Ne interesuje me na šta se misli. Ja kad vidim kako se on hladno ponaša - vikala je ona.
Hladno se ponašam? - upitao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.