AKTUELNO

Biće turbulentno!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a nakon što je Dia Kostić iznela šokantne detalje na račun Aleks Nikolić i Dalile Dragojević, prešla je i na Marka Osmakčića, kog ne štedi kad su reči u pitanju, već danima unazad.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mogu sada da mu kažem ima, da li in on poznaje ili ne, ne zanima me. Meni je drug rekao da on preko njega sebi prvai reklamu. Ja sam samo rekla da mi nije jasno zašto ulazi u Zadrugu ako ima toliko para - rekla je Dia.
Ja sam već rekao. Nije sve u parama. Važnije je da imaš poznanstva. Ako to imaš, lakše ulaziš u nacionalnu klasu i sve. Ja sam po naglasku vdieo da je ona iz Švice. Vidim da ima geto Švacarski. Da li ej stavrno po tim klubovima išla, ja bih je zano. Kada se ona pravila mutava, ako znaš sve i pratiš, nema ko me ne zna iz rijlitija. Nema niko ko nas ne zna. Ona se pravi mutava kao ne zna mene. Ako znaš mog brata, onda znaš i mene. Sada može da kaže da sam se ja utripovao. Meni nije do para, ja sam ovde došao zbog popularnosti i prepoznatljivosti. Mlad sam, zdrav sam, došao sam da se lepo provedem, veoma jednostavno. Ona nije došla ovde da pije kaficu, nego da napravi haos ovde. Ja sam rekao da je ona neko roba, ja bih morao da znam za nju, ali ovako ne znam. Ako neko zna mog brata, onda pitaju za mlađeg i slađeg brata, a to sam ja. Ona je došla ovde da napravi pi*darije. Meni nije, podigla mi rejting i napravila mi uslugu. A što se tiče tih ljudi, rekla - kazala, ona je došla i prenela - izneo je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Kada si toliki šmerker onda me pusti da kažem nešto. Rođena sam tamo, rekla sam gde sam živela. Ja sam za njega saznala,jer mi je drugarica rekla da je on u Zadruzi. Tako sam ja čula za tebe, onda sam shvatila šta i kako - istakla je Dia.
Ne moguće da me ne znaš. Nemoguće da ti nije došla neka drugarica da te nije pitala da li znaš za mene - dodaje Marko sav ponosan.
Moja drugarica je htela da uđe ovde i da se smuva sa Markom, sviđa joj se - rekla je Dia.
Marko kada izađe, može da ide gde hoće, a dok je ovde - dodaje Viktorija Mitrović.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.