AKTUELNO

Turbulentno!

U toku je emisija Pitanja novinara, a urednica Zabave portala Pink.rs, Milica Krasić, pozvala je Anđela Rankovića, kako bi dao svoj sud o izlaganju Dalile Dragojević i Filipa Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Počeću od početka, ja nisam glup, a nisam ni voajer, a samim tim ne bih dozvolio da se dešavaju poljupci ili zagrljaji. Isreno, meni Dalila nije rekla ni za zagrljaje ni za taj poljubac na blic. To što sam ja razuman i što mogu da sagledam realno situaciju, ne znači da sam voajer. Meni njihova peckanja neće povrediti ego... Sigurno neću dozvoliti da me neko praviti budalom, ali ona mene ne može da namagarči, jer se mi nismo poljubili, niti smo imali bilo kakav kontakt. Smatram da ako u sedam ujutru šetaš sa mnom, nemaš šta u osam da razgovaraš sa njim... Ako neko i zahteva razgovor, ako imaš prioritete, onda znaš kako treba da se ponašaš... Meni je proradila ta neka hemija, jasno mi je da neke stvari ne mogu da vide i da im nije jasno - odgovorio je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta ti se to dopalo kod nje i šta je ono što te je privuklo? - pitala je Milica.
Svašta nešto može da se vidi kroz pogled i da se shvati... Osmeh i pogled, hemija i energija, to je ono što mene najviše radi. Imao sam razne devojke, ali je uvek ključna stvari bila ta hemija i faktor iks... Nisam neko ko želi da igra rijaliti, ali sam siguran da će vrlo brzo doći do raspleta situacije... Teško bi bilo izdržati dva meseca a da se nešto ne dogodi - rekao je Ranković.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao si juče, da bi voleo da se ponovi tvoja Podela budžeta, na šta si konkretno mislio? - nastavila je Krasićeva.
Tada je to nešto zavarničilo, tada se desio taj kuršlus. Proradilo je to nešto što me je privuklo, ja jesam miran, ali me radi adrenalin i hemija... Znam da to zvuči malo suludo zbog nekih mojih izbora, ali oni nisu bili za nešto ozbiljno... - govorio je Anđelo.
Ja sam svestan koliko sam je povredio i koliko sam problema napravio, ona se i dan danas bori sa emocijama prema meni, ali ne verujem da postoji inat - dodao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.