AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Dalila Dragojević razgovarala je sa Stefanom Karićem i Markom Đedovićem o situaciji koja se desila i stvarima koje je Dejan Dragojević izneo o njoj.

Moj otac nije podržavao ulazak u rijaliti, ali je sad ostao da se bori za mene. Nakon što sam se razvela i bila sa momkom koji mi ne treba
Šta treba da te ostavi? - pitao je Stefan.
Meni u životu nikad ništa nije dao, kako on kaže bila klošarka. Niakd nisam bila, borila sam se za sebe. Niko mi nije dao torbu, cipele, niti imala sponzore. Mene ne zanima ko će da me osuđuje
Osuda ti je najmanji problem ako je ovo istina. Mnogo je veći problem ako je ovo istina, koga boli uvo šta će da kaže Stefan Karić ili Marko Đedović? - rekao je Marko

Foto: TV Pink Printscreen

Pitaj ti svog sina šta je tražio sa ovakvom ženom, šta ja sa njim? - pitala je Dalila.
Ona po ovoj priči ne treba da ima nikog u životu, ne razumem? - pitao je Stefan.
Po ovoj priči i njihovim facama ja bih trebala da se ubijem i niko ne treba da mi bude momak ili ja devojka. To je vaš život. Kakve ste vi živote imali? Ajde da pričamo o vašim porodicama. Nisam ja uvukla porodicu, uvukao je moj bivi muž. Zbog čega? Zato što sam se razvela od njega. On će mene da u*erava, a ja ću da klimam glavom i ćutim - govorila je Dalila.
Anđelo je dečko i kao da li je moguće da ći on da bude sa Dalilom. Ovo je period koji je jako loš i pogrešila je u dosta stvari. Nije ona kriva šta je njena porodica uradila. Ti kažeš da li je moguće da je Dejan bio sa takvom osobom. Slušamo sad ovo, a kad su bili u braku svkao je želeo muža kao Dejana ili ženu kao nju. Poenta je smao kako se predstavlja - nastavio je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Čovek ne može očima da me gleda. Ja sam njemu sve stvari ispričala, nije saznao. Postalo je smešno, Marijana, Bebica i Miki su tu. Kad se desila priča, Luks i Ša - žalila se Dalila.
Ona napada ljude koji iznose mišljenje. Svađaš se sa ljudima koji komentarišu kako njima izgleda sve ovo - dodao je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.