AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Naredno pitanje u današnjem izdanju emisije "Pitanja gledalaca" voditeljka Ivana Šopić pročitala je Dejanu Dragojeviću.

Da li izneo sve ono da bi se Dalila osvestila i prestala da bude dežurna radnica?

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, nego jer me je podbola za porodicu. Nju nikakva reč ne može da spreči da bude ono što jeste - rekao je Dejan.
Da, želeo je da me osvesti, ja stojim iza toga. Hteo je da me osvesti, kao što je želeo sada, ja znam šta ovaj čovek radi. To sam čak rekla i Filipu - skočila je Dalila.
Gledaoci nisu budale - dodao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je pričala različite stvari, da ne bi bila ni ovde, ni napolju sa Anđelom. Da, ovo za Dejana mi je rekla tako, da zna kako bi napolju to izgledalo, da on teži ka tome da ona traži njegovu pomoću - govorio je Car.
Stojim iza toga da mi se sviđao, i da, planirali smo vezu. Što si razgovarao sa mnom, razgovorao si. Dejan mi je mnogo puta ponavljao da sam sama, da nemam nikog, zna moju boljku, zna čega se plašim najviše, samoće. Pričali smo o tome kako bi neko od nas podneo kad bi neko od nas otišao na ovaj svet. A uvek mi je kroz ova izlaganja pričao da sam sama, da ću pasti u depresiju, indirektno utiče na mene da ću ja završiti u depresiji. Misli da ću tražiti pomoć od njega. To su stvari koje radi, a on može da demantuje do sutra. Vrlo dobro znam šta on radi. Hvala mu na tome - odgovorila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bih da spiram tuđa g*vna. Hirošima nisam, Nagasaki nisam. Da umire, da crkava, ne bih joj se javio. Može samo glavom da se zaleti. Ona stvarno nije normalna ako ovo gleda kao pomoć, pošto je razne stvari gledala kao pomoć - rekao je Dejan.
Ovo sad indirektno udara na Filipa, jer je on pričao da mi pomaže - skočila je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Filipe, da li si se pronašao u Dejanovoj rečenici? - pitala je Ivana.
Iskreno, nisam, jer Dalila priča sa mnogo ljudi, mnogi je savetuje. Sluša Anđela, mene, priča da će da promeni neke stvari, onda je pričala kad se vraćala Dejanu da joj samo on želi dobro. Mislim da nakon svega što je Dejanu urađeno, da je ovo što je rekao da bi mogao da je gleda kako crkava adekvatan odgovor. Nije lepo da se kaže tako, ali da li je lepo što je on doživeo? - odgovorio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Eto, lizanje - poručila je Dalila.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.