AKTUELNO

Drama!

Prvi klip koji je pušten u emisiji "Gledanje snimaka" bio je razgovor Dalile Dragojević i Filipa Cara o njenom muvanju sa Anđelom Rankovićem i njegovim suzama koje je prolio zbog Dalile. Voditelj Milan Milošević je prvo dao reč Anđelu, a zatim je reč dobio Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Bože me sačuvaj, tek sad me je sramota njega (Anđela). Ovo je idiotski. Ako je Dalila ovako ležala pre nego što je Car skočio na nju, zar to nije zov prirode? - govorio je Đedović.
Video si kako sam ležala sve vreme, to sam posle krenula na sunčanje. I ništa nije smešno - odbrusila je Dalila.
Da, za smeh je. Oboleli ste od ovoga ili onoga, pa ćemo da plačemo nad sudbinama vašim... Vi se j*bete 4 puta za noć, pa posle ovaj slepac plače. Nemojte me sprdati, najbolje da ću da plačem za Anđelom, koji plače za Dalilom... - govorio je Marko.
To je bilo zbog izdaje, a ja nisam shvatila da je situacija toliko ozbiljna... Tek nakon što sam uradila tu stvar koju sam uradila i videla njegovu reakciju, shvatila sam da je bio ozbiljan - dodala je Dragojevićka.

Foto: TV Pink Printscreen

Onda se dečko dobro držao do sada da ne pokaže svoje ludilo. Čovek plače zbog Dalile na televiziji... - nastavio je Đedović.
Bilo mi je krivo, pričali smo o svemu - pravdao se Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.