AKTUELNO

Drama!

Anđela Đuričić je poludela kad je čula kako Anđelo Ranković priča o Sandri Rešić u emisiji "Gledanje snimaka", pa je odmah skočila da mu odbrusi. Ona je smatrala da je on ponizio pevačicu tako što se ogradio od nje da bi se dodvorio Dalili Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si sad jako ponizio Sandru sa ovim što si rekao. U ponedeljak si pričao lepe stvari, a sada kažeš: "Nikada nećemo biti zajedno". Ovo je najstrašnije poniženje, takvo poniženje za Sandru koja ovo nije zaslužila... Nisi video sebe! Katastrofa... - skočila je Anđela.
Da li sam ja rekao prilikom "Pitanja gledalaca" da ni Sandra ni ja ne ostavljamo prostora i da nećemo biti zajedno. Čemu sad ovo? Sandra, da li si pomislila u bilo kom trenutku da se samo ja pitam da li ćemo biti zajedno? - pitao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne, zato mi je zasmetalo kako si malopre rekao. Saslušala sam izlaganje, samo se on uzeo u obzir, kao da je on hteo, ja bih bila, nije nijednom rekao oboje nas. Samo sam to rekla - dodala je Rešićeva.
Dalila sumnja u mene, ja njoj otklanjam sumnju u sebe, zato sam pričao o sebi, a ne o tebi - dodao je Anđelo.
Ovo odlazi u pravcu koji mi se ne sviđa. Ja ne planiram da ponavljam situacije iz prošle godine, ali ne sviđa mi se kako je on ovako reagovao. Ja ću zbog našeg odnosa drugarskog da sada sednem i nije bilo potrebe da ovako reaguje - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.