AKTUELNO

Drama ne prestaje!

Nakon haosa u emisiji "Amnezija", u studio se vratio Stefan Karić, koji je analizirao odnos Dalile Dragojević i Anđela Rankovića i sve situacije koje ih okružuju.

Vrte se u krug, nema rešenja, jedno Đedović, jedno Anđelo, jedno Dalila, treće Mića, koji je problem? Ne znam šta se dešava - rekao je Karić.

Foto: TV Pink Printscreen

Videćemo te situacije i to - dodoa je Car.
Ja samo mislim da Dalila prema tebi ima emociju. Sad mi govore da je k**rva i ološ jer radi ovo sa Anđelom - nastavio je Karić.
Zar nema pravo da uđe u neki normalniji odnos? - pitao je Ša.
Ima, ali kada završi sa nekim odnosima. Za neku devojku je ovo mnogo, a ne za ženu koja je prevarila muža - govorila je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam smeo za ruku da je uhvatim, a sad se priča da li će da ima odnos na stolu - rekao je Car.
Deluje kao da se plaši samoće - dodao je Karić.
Za mene su to normalne stvari - dodao je Ša.
Za tebe su mnoge stvari normalne. Nakon ove priče koju je ispričao Dejan, ova priča koju je ispričao Anđelo, priča da sam ja za sve kriv, da ja znam, a ja ne znam šta više znam. Nego, šta se dešava sa tobom, Mensurom i Milicom? - pitao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur spava u krevetu, ne provodi toliko vremena u hotelu, ne želim da ga sad nešto odvajama... Žao mi je, sad je u nekoj lošoj situaciji, ali džabe, taj odnos je nezdrav, bolestan, loši su i po jedno i po drugo. Treba Milica da ga razume u ovim situacijama. Te pesme koje piše po krevetu, to joj sada ne treba. Mislim da i ona treba da ispoštuje svoju porodicu, ni njeni nisu za to... Žao mi je što je ušao u odnos sa bilo kojom devojkom, on je napolju totalno druga osoba. Niste upoznali Mensura onakvim kakav jeste - pričao je Karić.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.