AKTUELNO

Biće veselo!

U toku je emisija "Nominacije", gde zadrugari biraju koga će poslati u izolaciju. Ovonedeljni "potrčci" su Mina Vrbaški i Mensur Ajdarpašić. Milan Milošević je sledeću nominaciju prepustio Nenadu Macanoviću Bebici koji je nominovao Minu. Anđela Đuričić je nominovala Minu. Mateja Matijević je sačuvao Minu a nominovao Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Na početku, Mensur i j asmo provodili puno vremena zajedno. Posle toga smo se malo udaljili i to je to. Na samom početku sam mu rekao da ne treba da bdue sa njom. Mislim da nije pokazo to što jeste u stvari. Od svoh učesnika, Miljana voli njega. Smatram da se povukao kada je sa Micom u vezi. Mina je uvek bila protiv mene i Miljane. Nemamo neki konflikt, sve je okej - ostavljam Mensura a šaljem Minu u izolaciju - rekao je Bebica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mensur i ja imamo isti odnos koji je bio na početku. Ne sviđa mi se to što ima potrebu da negoduje i odgovori. Imamo pravo da imamo mišljene. Tebi je najbitnije šta kažu ljudi kod kuće. Meni s esviđa naš odnos, najbolji je do sada. Meni se ne sviđa što uvek kažeš da te svi napadamo. nemaš potrebu da se osvrćeš na svačije mišljenje. Mislim da imamo najbolji donos. Ja iznosim mišljenje onako kako vidim. Ovaj, što se tiče odnosa sa Milcom, mislim da je najbolje da budete jedinke. Sve što smo videli je bilo tako, sve je bilo ružno. Ja sam rekla svoje mišljenje za Minu. Ja sam rekla da je jako lepa, ne može to niko da ospori. Lepa, zgodna i inteligentna. Mislim da ti nije trebalo da se vraćaš i prerasla si sve ovo. Imaš mnogo dobru pesmu. Nikada nećemo imati komunikaciju, zbog nekih stavri koje su se desile - rekla je Anđela Đuričić.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram vrlo kratko da se osvrnem na ovo. Da pređem na nominaciju. Što se Mensura tiče, ja sam na prošlim nominacijama rekao da mislim da sve radi zbog rijalitija. Ja sada, kada vidim i shvatim da neko ima poentu da uzme pare. Ja sam mislio da on nju ne voli, jer je on enigma. I onda, kada on, da bi dokazao nešto, razlupa sve po kući, ja mogu da kažem da je on maksimalno iskren. Odlepio je za njom. Roni suze a pokušava da prekrije to. Ima neka situacija, gde kaže Matora da će Mensur da ostavi Milicu dva meseca pred kraj. I onda će da se pomiri pred kraj rijalitija. Za mene je Mina jako dobar čovek i jako dobar prijatelj. Ja sam imao neko totalno drugačije mišljenje. Mislim da u ovakvom odnosu treba da ostanemo. Dva meseca je pred kraj, družićemo se. Ne vidim da joj je loše u odnosu sa mnom - rekao je Mateja i sačuvao Minu a nominovao Mensura.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona se nada da ćete vi da uđete u vezu a meni si rekao da je gledaš kao druga - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A. S.