AKTUELNO

Iskren!

Urednica Zabave portala Pink.rs, Milica Krasić, na samom kraju emisije, pozvala je Minu Vrbaški i Mateju Matijevića.

Foto: TV Pink Printscreen

Zbog čega si plakala u utorak pred žurku, ima li to veze sa Matejom? - pitala je Milica.
Od kako se Dino vratio, imali smo neke teme, o gubitku najmilijih, nije mi bio dan i sve mi se skupilo... Neke sitnice su imale možda veze i sa njim... Mateja je shvatio da sam mu odbrusila pa je zato i otišao da se ne bi svađali... - odgovorila je Mina.
Da li te je povredilo kada je rekao da sa tobom može da bude samo prijatelj, iako su postojale varnice između vas? - nastavila je Krasićeva.
Nema šta tu mene da povređuje, mislim da je ovaj odnos sada najbolji. Prijamo jedan drugom, družimo se i čekamo kraj... Mislim da će iz ovog odnosa izrasti pravo prijateljstvo - govorila je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li te je iznerviralo to što je Mateja rekao da ne želi da se kompromituje vezom sa tobom jer ga čekaju veliki projekti napolju? - pitala je Milica.
Razumela sam ja to odlično, ali me to ne dotiče - odgovorila je.
Da li se osećaš iskorišćeno kao Anđela? - nastavila je Krasićeva.
Naravno da ne, to uz mene ne ide. Odnos sa mnom i Anđelom ne može da se poredi. Smatram da nema potrebe da se ovo produbljuje - izjavila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Zašto je došlo do zahlađenja između tebe i Mine? - glasilo je pitanje za Matijevića.
Mina je mnogo lepa devojka i privlačna, to nije problem. To što se nama desilo u taj utorak, zahteva neke naredne korake, a to je ili nešto neobavezno ili vezu. Trenutno ni ona ni ja nismo u tom fazonu trenutno, a naročito ti neobavezni odnosi nisu za televiziju, a nisu nam ni potrebni. Jedino rešenje je zapravo to prijateljstvo. Lagani smo i odlično nam je ovako - odgovorio je Matijević.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.