AKTUELNO

Iskrena o svemu!

Igra istine je u toku, a Miljana Kulić zahtevala je od Irme Sejranić da iznese svoju analizu svakog učesnika u Beloj kući. Naredni zadrugar kom je sasula svoje mišljenje u lice, bio je Sale Luks.

Smatram da ti ovde niko nije priajtelj i da bitišeš ovde iz vlastitog interesa. Ti si to priznao i transparentno si to rekao, ja to poštujem. Moje mišljenje znaš. Jako si sujetan, ljubomoran i osvetoljubiv - rekla je Irma za Saleta Luksa.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko nije škrt. Retka je stvar da ja mogu nekome da tražim nešto u pola dana i pola noći. Kada se svađaš sa mnom, ne osetim da je to zlo u momentu i zbog toga si mi automatski dao poverenje prvi put, ja to poštujem. Na stranu što ja mislim da si devijantan i što su tvoje ljubavi devijantne i smatram da nisi loš čovek - rekla je Irma za Ša.
Mislim da neko ko od svog narcisoizma ne može da vidi šta mu prolazi u rijalitiju. Ja sam tebe osuđivala od prvog dana u odnosu sa Anđelom. Mislim da se družiš sa mnogima ovde samo da bi što lakše prošao kroz rijaliti - rekla je Irma za Mateju.
Mogu reći da si se promenila i svakome treba dati šansu da se promeni, ali mislim da nije lepo ono što si pokazala prema meni - rekla je Irma za Minu.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebi stvarno nema pomoći. Juče sam ti dala savet, rekla sam da se boriš za ljubav. Pukao si kao lajsna i imaš neki problem u svojoj matičnoj porodici. Ti se primaš na njen šamar, zaje**o si Ša na bilo koji način - pričala je Irma za Bebicu.
Sandra Rešić. Kvarna, podmukla, dvolična, voli da podmeće. Jako je ljubomorna - rekla je Irma za Sandru.
Ja sam neko ko te ne voli, ali te ne mrzi. Ja sam neko ko je stalno koemntarisao. Ja znam kome se ti obratiš, kad pričaš sa mnom. To je čovek koji me mrzi i koji me se plaši, a i treba da se plaši mene - rekla je Irma za Dejana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si neko ko mrzi žene. Simaptična si u tome svemu i zbog toga ja pričam sa tobom. Nema potrebe da pereš sebe preko Mime, jer niko od nas nije cvećka - rekla je Irma za Sanju Grujić.
Meni je tebe žaom, ali si loš čovek - skočila je MC Aleks.
Ti kad vidiš da on meni priđe, totalno se pogubiš. Voliš Zolu - rekla je Irma za Miljanu.
Ti si škrt. Stvarno sam Dalili rekla da Dalilu voliš, da si jako tužan što niste zajedno, da koristiš da je povrediš - rekla je Irma za Cara.

Foto: TV Pink Printscreen

Jako si pametan, vrlo često me nerviraš. Ja njega nikada ne vređam. Mislim da je dosta proračunat, ljubomoran u nekim naletima. Dosta si proračunat i mislim da si ovde da bi se oprao zbog prethodnih sezona - rekla je Irma za Marka Đedovića.

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.Žugić

#Zadruga