AKTUELNO

Iskrena o svemu!

Nakon što je izašla iz aktelne pete sezone rijalitija Zadruga, bivša zadrugarka Stanija Dobrojević, ostala je upamćena po mnogo toga. Naime, ona je u rijaliti ušla sa svojim psom Pablom, koji je takođe, osvojio srca mnogih. Spekulisalo se kako je njen odnos sa Markom Osmakčićem mnogo prisan, što su oboje demantovali u mnogo situacija i time pobili sva povezivanja i to da zaista nemaju više od prijateljstva. Njeno učešće su pored njenog talenta za ples i izvajanog tela, obeležile i mnoge svađe.

Foto: Jelena Simonović

Prvo je ušla u sukob sa bračnim parom Dragojevića sa kojima je ubrzo izgladila odnose, pa se posle toga sukobila i sa Sandrom Rešić zbog njenog prisnijeg druženja sa Osmakčićem, koji je, podsećanja radi, jasno definisala i svima stavila do znanja na čemu su.

Stanija je nakon izlaska, kupila skupoceni stan u kome se odlučila da u klipu koji je okačila na svoj Jutjub kanal, odgovori na sva goruća pitanja koja zanimaju ljubitelje njenog lika i iznese svoja mišljenja i stavove bez dlake na jeziku.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Prvo pitanje koje je pročitala ticalo se aktuelne ''trojke'', čija se situacija proširila kao plamen i koja već par nedelja unazad, intrigira javnost, a to je odnos između Dalile Dragojević, njenog još uvek zakonitog supruga Dejana Dragojevića i Filipa Cara. Takođe, ono o čemu se pisalo i spekulisalo jeste da li Stanija podržava Dalilu u ovome, pa joj je zbog toga poslala poklon, na šta je Stanija imala da doda:

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da bi Dalila svakako ostavila Dejana nevezano za Cara, dok je njemu izazov da osvoji udatu ženu, a Dejanu ide bolno otrežnjenje i težak period. Ne podržavam je u tome što radi, mislim da je sve to moglo da se izvede drugačije, a što se tiče poklona, ona je najviše tražila da dobije poklon. Poslala sam i Viki za njen rođendan i drago mi je da su devojke dobile to - rekla je Stanija.

Šta misliš o Marku Osmakčiću i Viki?

Mislim da su oboje onako liberarni i opušteni po pitanju tog veza bez obaveza, tako da su mi super par - dodala je Dobrojevićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da je Dejana stigla karma, zbog svih uvred koje ti je rekao?

Bez obzira što sam imala sukob sa njim i što me je onako bezosećajno vređao, mislim da je on tip muškarca koji poštuje ženu, a da Dalila to nije znala da čuva - dodala je Stanija.

U nastavku iščitavanja pitanja, Stanija je dobijala pregršt poruka punih pohvala i podrški, na čemu je izrazila duboku zahvanost.

Šta misliš o Mensuru i Milici? Da li će njihova veza opstati?

Mislim je da je njihova veza prava i mislim da je do Mensura i do njegove ljubavi. Nadam se da Milica neće svojom potajnom ljubomorom i tvrdoglavošću neće uticati na to da Mensur moće lako napravi neku glupost i bude diskvalifikovan - rekla je Stanija.

Foto: Instagram.com/stanijadobrojevic

Pitanje koje joj je mnogo ljudi postavilo, bilo je da li je ona trudna, a na to je Stanija imala da doda samo jedno:

Ne nisam trudna, ne znam odakle vam to - rekla je Stanija kroz osmeh.

Autor: N.Žugić

#Stanija Dobrojević

#Zadruga