AKTUELNO

Na ivici skandala!

U toku je dnevna emisija Pitanja gledalaca, a današnji domaćin Ivana Šopić, a zadrugari komentarišu sumnje o skrivenim pogledima i komunikaciji Dalile i Dejana Dragojevića. Nakon izlaganja Filipa Cara i ona je tražila reč.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne može ona (Aleks) tvoje mišljenje da uzima za razmatranje - dodao je Dejan.
Ja sam se samo pronašla u njegovim rečima - dodala je Aleks.
Jao! Ti na kraju emisije idi kod Filipa pa se posavetuj i onda dođi kod mene - rekao je Dejan Aleksandri.
Ja da sam želeo da napravim nemir između njih dvoje, ja bih se koristio drugim frazama i nekim tužim mišljenjima. Ja sam samo generalno prilao o njima - pravdao se Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta kome ovde nije jasno. Ovde su bile razne veze od po godinu dana, mesec dana... Mi smo bili pet godina zajedno i normalno je da se odlično ponajemo, ali to nije razlog da se sumnja i govori o pomirenju. Jasno mi je da ljudi imaju prava da misle, ali smatram da svojim delima nisam dala povoda za takvo mišljenje. Ako izuzmemo to prvo pomirenje, ni jednom nisam pokazala da želim da mu se vratim -
Ona je rekla da je Dejan dao majicu Aleks da bi je provocirao, Dejan je spominjao kuglu, čarape i domestose, pi*ke materine - dobacio je Filip.
Vraćate se unazad šest meseci. Sve što primetim ja ću da kažem, ja ne bih mutila. Ovaj dotični gospodin ima prava da sumnja i priča šta hoće, ali mene to više ne interesuje. Prazne reči samo... Zato nisam ni išla u izolacije, da ne bih ja bila kriva ili da ja ne bih bila razlog nekog prekida. Verujem da sam mnogima smetnja, mnogi vide konkurenciju, ali zaista ne koristim to. Razumem Aleksandru sa ženske strane, da ima strahove... Neko je rekao da može da joj se napuni glava za dva minuta i smatram da to ne treba da se radi, nije u redu - prekidala je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li postoji i jedna devojka ovde, koja ne bi sumnjala na mom mestu? - dodala je Aleksandra.
Može i on da sumnja jer si sa mnogima ovde bila spajana. Slažem se da nije ista težina, ali uvek sve može da se poredi. Filip i Dalila su daleko sličniji nego Dejan i Aleks i zaista mislim da je tu ključ problema. Mislim da Dejan ima najbolju nameru, kako bi sačuvao svoju vezu od raznih napada - dodao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.