AKTUELNO

Opa!

U toku je emisija "Pretres nedelje", a voditelj Milan Milošević dao je reč Dalili Dragojević kako bi prokomentarisao drugo mesto MC Aleks kao najkoristoljubivije osobe u Zadruzi.

Je l' misliš da MC Aleks koristi Matoru - pitao je Milan.
Ne znam šta bih ti rekla, imala sam na početku rasprave sa njom. Matora se trudi da ne završe zajedno, a opet na kraju završe. Ne volim da je vidim tužnu, sje**nu i da leluja u prazno u dvorištu...Njoj to prija na neki način, vidim da je ona brižna prema Matoroj - rekla je Dalila.

Foto: TV Pink Printscreen

Od starta kad sam ušao, rekao sam joj kako ja gledam na to, da se ne slažem sa tim odnsom i da bi trebalo da ide to nekim drugim tokom. Sve ovo što Matora priča bi imalo smisla, kad ja ne bih video u njoj da ona srčano skače u svaku temu u kojoj je MC Aleks. Matora će da pristane na najmanje, samo da je ona srećna i ona to smatra najvećim. Ne razumem Aleks koja je tu bila, ulazila, izlazila. Neće biti sigurno u vezi. Znaš kad će da se vide, biće ovako. MC Aleks okači neki stori iz Beograda, a Matora crveni, onda joj odgovara što joj se nije javila, a ona joj viče da je došla na 15 minuta (smeh). Njihovo viđenje će biti popodne, a za film će biti nedostupan telefon. Ako Matora laže sve nas, onda laže i sebe - rekao je Anđelo.

Foto: TV Pink Printscreen

Jovana Tomić Matora je dobila reč.

Niko ne veruje u našu ljubav - rekla je Matora.
Ja kad se vežem, obesim se za čoveka. Trenutno mogu da kažem da nekako posle toga, osmog marta, nekako sam shvatila, mislim da bi bila daleko nesrećnija da smo u lošim odnosima. Mirim se sa tom činjenicom i smatram da sam tada koristila situacija...Da nije bilo tog razgovora, bila bih psihopata i to. Njanjava sam, takva sam. Ne znam, u ovoj situaciji ne mogu da kažem da me koristi, jer je čista kao suza - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

MC Aleks je na kraju dobila reč.

Ne znam sa kim sam ja pričala, sa Matejom. Povlačim to što sam izjavila. Nisam generalno koristoljubiva - rekla je MC Aleks.
Ti si jedinica za merenje koristoljublja - rekao je Milan.
Tumačilo se da koristim Jovanu zbog rijalitija, zbog odnosa kakav je bio pre. Moglo je tako da se tumači, jer sam bila zbunjena i izgubljena. Nisam zaljubljena, evo sedmi mesec. Nismo se ljubili, žvalavili...Bila je bolesno zaljubljena. Nije ravnodušna, ne može to tek tako da prođe, ali se trudi da kontroliše sebe. Ja javno obećavam da ću pomoći Jovani da se skući- rekla je MC Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Irma kaže da si najveća funjara ovde - rekao je Milan.
Nije bitno šta kaže, nego ko kaže. Videćemo se mi kod advokata - rekla je MC Aleks.

U video-prilogu pogledajte detaljnije. 

Autor: N.Žugić

#Zadruga