AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević dao je reč Lazaru Čoliću Zoli kako bi komentarisao odnos njega i Miljane Kulić i nadovezao se na prethodno pitanje,

Morala bi čuda da se dese sa njenim ponašanjem, ja u nju ne verujem ni 1%. Izradila me je za tri godine na milion načina. biću za nju, ako ne bude u tom odnosu, nemam problem za šta god da joj treba i da joj budem tu u svakom smislu. Ako će normalno da se ponaša, a ne da priča sa mnim jednu priču, pa vidim da leži sa njim u zagrljaju. Ja nemam problme, neka ona bude sa njim, ako joj odgovara takav odnos. Treba da bude svesna kako se neke stvari gledaju, koje izgovorimo i uradimo - govorio je Zola.
Došao si ljubomoran kao pas, došao si kad je kuvao kafu i pitao me da li sam biseksualna - dodala je Miljana.
Ja podržavam sve, svako ima pravo. Tri godine smo proveli zajedno i ona je sa ozbiljnom pi*kurinom u vezi. ako bi pre tri dana proveo sa njom, nego sa svojom decom, za mene je to ozbiljna pi*ka. Jutros slušam kako njih dvoje govore i ona govori dase on kad izađe neće javiti njegovoj majci. Ona meni nikad nije branila z amajku, čujemo se svaki dan i ona svoju. Ne mogu da zamislim da ona bude osoba koja brani nekome da se čuje sa svojom majkom - nastavio je Zola.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako se promenim, šta onda? - pitala je Miljana.
Ja nemam poverenje. Ona može da ode kod njega, to je pokazala i to je Miljana. Ja bih najviše na svetu voleo da je drugačija. Ja sam i danas pustio da vidim, pa se vratim ona leži sa njim - rekao je Čolić.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.