AKTUELNO

Žestoko vređanje!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Darko Tanasijević pozvao je Marijanu Zonjić i Irmu Sejranić, kako bi objasnile sukob sa Nenadom Aleksićem Ša.

Zbog čega Ša za vas dve tvrdi da ste niskobudžetne? - pitao je Darko Tanasijević
Ja sam jako loše i bole me leđa, sela sam i slušala celu emisiju. Bez razloga me je čovek napao i počeo da me vređa - rekla je Irma.
Kad sam htela da sednem sedeli su ĐEdović, Filip Car i Irma i sela sam tu. On samo što sam sela pitao me je da se zamenimo i rekla sam da pita Irmu, a onda je odma krenuo njegovo klasično vređanje. On je dovoljno rekao o sebi, da je potrčko. Ne zanima me šta će Pa da kaže, nikako ne sedim ovde. On će kasnije da se izvinjava - govorila je Marijana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam bila u toku, dok nije došao i počeo da se dere - dodala je Irma.
Njegovi prijatelji sede ovde. Što ne pita velike prijatelje? - pitala je Marijana.
Mrš u rupu, klošarke - vikao je Ša.
Ja sam uvek bila za ljubav njega i Tara. Ne znam šta ovaj čovek hoće od mene? - nastavila je Sejranićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad su bezobrazne režem u korenu. Ova bivolja glava da mi se obraća, sramota me je što pričam sa njom. Za nju treba 44 kamere da bi jioj glava stala u kadar - pričao je reper.
Voleo bih da mi kažeš zašto sam niskobudžetna? Dok sam podržavala, bila sam mu top... Čovek me izvređa - rekla je Irma.
Ja poštujem sve ovde, loš sam po sebe. Ja sam neko ko će da pita i zamoli. Vezano za Irmu, devojka je koja je nekulturna, nevaspitana, bivolja glava, smrda. Ona ima niskobudžetni sistem igranja rijalitija. Ina juri ku*čeve po kući, a niko neće da joj udeli. Moj Luks je dobijao sat da je ope*la, a neće ni za to. Devojka ne može da pronađe sebe i skače na sve živo, pod*uzna muva. Ona kaže da smo mi svi na*ebali i sve nas je iznenadilo kad je dobila neko pitanje. Ona će ovde da pr*i i bude po*guzna muva koja popunjava mesto za stolom. Marijana je ispala nefer i jadna. Morao sam da je na*ušim, zaslužila je. Lepo sam je zamolio da se zamenimo, a taj bezobrazluk. Ona zna da se ja trošim ovde i učestvujem, ako me poštuje treba da ustane - objašnjavao je Ša.
Nisam ja kriva što je Tara rekla da ti je mali - odbrusila je Irma.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.