AKTUELNO

Suparnice prsa u prsa!

U toku emisije Pitanja novinara, Milica Veselinović je dobila reč nakon sukoba Mensura Ajdarpašića i Mine Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Kako komentarišeš ovaj sukob Mensura i Mine? - pitao je novinar.
Meni ovo deluje kao cirkus. Ja verujem sebi i verujem njemu, ove priče slušam već neko vreme i sve je isto... Ne znam ni šta bih rekla - odgovorila je Milica.
Kako komentarišeš Minine suze? - nastavio je predstavnik sedme sile.
Ona je namazana i jako dobro glumi. Sa ženske strane, da je ne znam i da sam neko drugi, verovatno bih joj poverovala. Poverovala bih i u suze i u priču i u sve što kaže... Da nisam umešana u sve totalno bih drugačije razmišljala... - govorila je Veselinovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Svakako su moje suze iskrenije nego tvoje lažne frke - brecnula se Mina.
Evo, počela je da vergla sada, jer je shvatila da joj fino ne prolazi. Malo pre je rekla da neće da me spominje, ali već je pregazila reč. Gledaćemo mi nju u starom izdanju vrlo brzo... - nastavila je Milica.
Kako se neko ponaša prema meni, tako ću i ja prema njemu! - viknula je Vrbaški.
Što se mene tiče, možemo nas dve da se raspavljamo do sutra ako treba. Poznati su putevi do Crne Gore, a krivine još više, pa videćemo gde će skrenuti - smejala se Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li si sigurna da su Mensurove emocije prema tebi potpuno čiste? - pitao je novinar.
Jesu, sve više i više to pokazuje. Ja imam problem da sumnjam u sve, jer sam takva kakva jesam... Iz dana u dan mi dokazuje emocije i ja mu verujem. Često mi kaže da mu smeta to moje ponašanje jer zna šta me boli, ali ja nekada ne mogu da se iskontrolišem... On je spreman na sve kako bi mi dokazao da me voli - odgovorila je Veselinovićeva.
Milica je postala ravna linija, čovek ne zna više šta da mislim... Ona je takva od početka, još nije ni mutirala kako treba. Mlada je... Možda imam ja mnogo toga da naučim od nje, da zamrznem facu i pravim se da mi nije ni do čega. Mislim da bi pre bila napadač nego žrtva... Više puta je rekla da nije mala i da zna šta radi - dodala je Vrbaški.

Foto: TV Pink Printscreen

Te suze koje s se dogodile... Koji je njihov uzrok? - pitao je novinar.
Iskreno ću reći, za razliku od drugih koji kriju svoju tugu. Nije mi više svejedno, čudno mi je. Kao da mi se nešto vratilo, ne znam. I on je zaplakao za Novu godinu, ja sam sada... Ostaviću detalje za sebe kao i on ali ću reći iskreno da mi nije svejedno više... - odgovorila je Mina.
Da li sam ja ravna linije ili ne, to je na meni. Ali je za jedno u pravu, nikada neću biti žrtva - dodala je Veselinovićeva.
Da li si se ohladila od Mensura i naučila kako se igra rijaliti? - pitao je novinar.
Nisam se ohladila, a nije ni igra. Meni je samo sve ovo postalo dosadno jer se mngoo govori o tome. Ne želim sebe da umaram stvarima koje su nepotrebne i u koje ne verujem - navela je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: J. M. Đ.