AKTUELNO

Sve rekla!

U toku je emisija "Pitanja novinara". Naredno pitanje je postavio novinar portala Pink.rs Darko Tanasijević. On je podigao Milicu Veselinović i postavio joj pitanje: 

Kako se osećaš ?
Danas se jako lepo osećam. Što se tiče mene i Mensura rešili smo da pusimo sve da ide svojim tokom. Ja nisam 100% sigruna a on u mene jeste. JA sam u peridu kada nismo bili izajedno izgubila to neko poverenje u njega. - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nas dvoje smo pričali sinoć, a on je meni objasnio neke stvari, iako ja imam loše momenmte, pa ga i udarim, i pokajem se. Ja sam prethodnih nedelju dana sebe preopteretira. Meni od kako je Mina ušla kao njegova bivša koja je njegova najveća ljubav, nije mi svejedno - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina, Mensur je rekao Milici da ne može da veruje da je toliko ljubomorna na Minu,a onda je objansila ona njemu da ne može da bude ljubomorna na to što si ti - upitao je Darko.
Meni ovo postaje dosadno i nezanimljivo, ja se neću spuštati na Milicin nivo, ona može da misli i da priča šta hoće - rekla je Mina.
Ja sam danas kada smo birali najkoristoljubljivu osobu, navela neke stvari. Ona nije došla iz dobre namere, ona da se promenila ona ne bi ušla ovde - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Tebe se ne tiče kada ću ja ući - rekla je Mina.
Neprijatna je situacija da je ona došla kao njegova bivša - dodala je Milica, pa komentarisla razgovor sa Minom u pušionici :
Mina nije rekla ništa loše, ali ti si takva, predstavljaš se tako, svima priđeš lagano, a onda to iskoristiš. Ona ima drugačiju nameru. Ona misli da ja ne znam Menusra - rekla je MIlica.
Mene Mensurova podrška više voli jer su mi satima i danima objašnjavali šta Milica njemu radi. Oni su se pokajali jer su me kudili, ja se nadam da se oni oglašavaju i dalje i objavljuju sve- dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N.B.