AKTUELNO

Karambol!

U toku je igra istine, prvo pitanje postavila je Miljana Kulić. Pitanje je bilo upućeno Mensuru Ajdarpašiću:

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Mensura - Nisam komentarisala tvoju temu, želim da te pitam jednu stvar. Zbog čega više ne skratiš poleminku oko Mine? Mina ti nije ubila nikoga. Zbog čega se inatiš? Zbog čega si inadžija prema sebi? - upitala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što ja tako hoću i mislim da tako treba.
Niko neće da postavi pitanje dok mi Mensur ne odgovori. Nećeš da postaviš pitanje dok mi ne odgovara - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije ovo Niš, neću tako da igra. Svako ko mi večeras postavi pitanje, više neću da odgovorim. Ne mogu da nastavim pitanje, izvoli. Ja ću da odgovorim kako ja hoću - rekao je Mensur.
Pitanje za Milicu - otpočela je Miljana.
Milica neće da ti ustane! - rekao je Mensur.

Foto: TV Pink Printscreen

Milice, želim tebe da pitam. Nisi zadovoljio moje kriterijume. Veli šef je postavio pravilo. Milice, pitanje za tebe, ako ne odgovoriš, gubiš samo ti. Svi Mensuru postavljajte pitanje - rekla je Miljana.
Reci mi šta misliš o odnosu Matore i MC Aleks? - upitao je Mensur Sandru Rešić.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja nisam za njihovu komunikaciju, ja nisam za njihovo druženje. Po meni, Matora se još nije ohladila. Ne sviđa mi se to uopšte. Mislim da Aleks prihvata sve to ali sa rezervom. Ja ne mogu da grešim da se Aleks trudi da uzvrati Matoroj tu pažnju. Ja nju najviše krivim jer smatram da emocije koje Matora ima, ne mogu da se kontrolišu kada je neko blizu toliko. Ja najviše krivim MC Aleks, ne možeš biti prijatelj sa osobom koja je zaljubljena u tebe. Ja te razumem da si ti nju zavolela kao prijatelja - rekla je Sandra Rešić.

Autor: A. S.