AKTUELNO

Karambol!

U toku je emisija "Pitanja gledalaca". Voditelj Milan Milošević pročitao je naredno pitanje koje je bilo za Aleksandru Nikolić.

Zašto ne ispoštuješ Dejana kad želi malo da ohladi glavu? Trčip za njim i histerišeš kad on želi da se iskulira - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam takva, želim u trenutku da rešim problem i da ga stavljam pod tepih. Znam da je bolje da rešimo probleme u krevetu, ali ja ne mogu da prećutim. Ja mislim da ja njega poštujem i kontrolišem se, prećutim neke stvari. Ja sebe kontrolišem maksimalno, zbog nas i naše veze. Ja sam takva, u trenutku želim da mi objasni i kaže. Ja mislim da je tako ispravo. Može da bude još gore ako ćutim, pa eksplodiram. Ne želim da lomim ruke, jer želim da rešim problem. Ja sebe cenim i poštujem. Ne želim da moja majka gleda neke stvari, pa da lomim. Možda nekad budem naporna, pa ako može da se nosi sa tim, neka se nosi - govorila je Aleks.
Malo je bilo ovo grubo komentarisanje, sve mi se nije svidelo, ali ću da se ugrizem za jezik. Mislim da nije trebala sebi da da toliko za pravo. Što se tiče nekih stvari, ja sam njoj rekao samo da mi ne okreće leđa i da ode, meni to želudac stisne i to me drži, tako je krenula juče rasprava. Mene ne interesuje taj odnos, kad su imala ovde već sam prao čarape. Ja sam njoj rekao kad se sklonim, sklonio sam se sa razlogom. Rekao sam joj neka zameri sve, komentairše, bude surova. Ja kad uđe, u tačku, ne rešavam, nego odem da se smirim. Ja smirim samog sebe, pa mogu da se objašnjavam tri sata.
Sve mu se dešava u rijalitiju. Šta mu se to desilo? Prevarila ga je žena i razveo se, koliko je prošlo? Što je ulazi u vezu sa mnom? - besnela je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

On kad govori, povuci se pola satsa. Čovek ide, a ti mu okrećeš leđa. Ja sam menjao baterije i video sam šta se dešava u izolaciji. Ovo se desilo Stefanu prošle godine, pa se kajao prošle godine. Neke stvari se prećute. Ušla si teatralno, raskini onda. U vezi se jednu go*na, a ne samo i med. Ako ti je dosta svega. Nemoj da budeš omiljena kod onih koji su ti je*ali majku - ubacio se Mića.
Čuo sam jednu stvar, onda je rekla da joj još zabrani i da diše. Ja kapiram da je i njemu to najviše zasmetalo, to mi je nelogično. Svi smo ti govorili, ona je kriva što je došla do toga. Što ona dopušta sebi da dođe do toga? - rekao je Anđelo.
Malo pre smo njoj zamerili što ga juri i njemu to smeta, a kad ona kaže da ne može da progoovri, vi je napadate - dodao je Đedović.
Je l' sam ti zabranio da pričaš? - pitao je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam milion puta rekla da mi Dejan ništa nije zabranio - pravdala se ona.
Što njega niste napali malo pre kad je rekao da ne može da trpi da ga ona juri, nego smo ga razumeli. Ona kad kaže istu stvar, nju ne razumemo. Misle da će Dejan da pobedi, se*e mi se. Razumemo ga da mu smeta nešto, može i ona da iskulira. Kad ona kaže istu stvar, samo drugo pakovanje, onda kažu što ne izađe iz veze. Jadan Dejan, ostavila ga je Dalila - komentarisao je Marko.
Ona treba da rešava probleme sama sa Dejanom. Dejanu sam je*ao mater zbog saveta. Tražila si ssavete, jako laprdaš - dodao je Mića.
Ona sklanja pogled jer se plaši. Oni su se raspravljali, Dejan se plaši da ona meni nešto ne lane. Aleksandra od tada u mene ne gleda

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam njoj rekao da će da pazi šta priča Marku i da će preko usta da stavi čarapu, jer Sandra čita sa usana. Sve što sdam rekao Aleksandri rekao sam zarad naše veze i da mora da pazi ko će šta da komentariše - pričao je Dejan.
Imaš pravo da komentarišeš vezu na svoj način. Devojak ne može da me pogleda, znači ja ne utičem na bilo koji način - istakao je Marko.
Znam ja kako ti uđeš u priču, znam ja kojih stvari trebaq da se pazi. Ona može da bude u pušionici, uđe Filip, a da ti kažeš "evo ga zet. Rekao sam joj da izbegava Marka i da može da priča kad je tema van rijaltija. Kad krene tema, rekao sam joj da mora u toalet - govorio je Dejan.

Foto: TV Pink Printscreen

Njega ništa nije zaboleo - dodao je Marko.
Bilo je i meni u jednom trenutku šiba po leđima - uzvratio je Dragojević.
Ona je došla iz izolacije i to je jedan od dokaza da ona ume da se skloni - nastavio je Marko.
Kad bih krenuo da pravdam sebe, išao bih protiv nje. Ona je imala svoje izlaganje, ja da idem protiv nje neću - istakao je Dragojević.

Foto: TV Pink Printscreen

Njemu treba da kažeš ono što kažeš meni i Đedoviću, ona dobro zna šta priča - rekao je Mića.
Ja znam da su ove teme neprijatna situacija i gledam da je isključim, jer neću da bude spuštene glasve osoba koju volim. Mene ona iznervira, ali me prođe. Rekao sam joj da ja nikad nisam ljut, ne drži me - nastavio je Dragojević.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A. N.